Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Etagevloeren – Etagevloer

Elke etagevloer wordt tevoren statsisch berekend. Zo ontvangt u een exacte prijsopgaaf.

Een Noordrek etagevloer bestaat altijd uit 5 basisonderdelen:

1. Kolommen
2. Hoofd- en kinderbalken
3. Vloerplaten
4. Trap
5. Leuningconstructie

Etagevloer voor Fraunhofer : Project Noordrek BV

Etagevloer voor Fraunhofer: Project Noordrek BV

Noordrek kan op uw verzoek een statische berekening van de etagevloer maken. Deze statische berekening van de systeemvloer wordt in eigen beheer vervaardigd. > info statische berekening.

Etagevloer voor Solar Bayern : Project Noordrek BV

Constructie Etagevloer > aanvullende informatie over constructie

Wilt u veilig, snel, gemakkelijk èn goedkoop uw magazijn of bedrijfsruimte uitbreiden dan is een etagevloer een ideale en praktische oplossing. Noordrek etagevloeren worden uiteraard ook op maat gemaakt en kunnen in kleur en aanzicht aan uw persoonlijke wensen worden aangepast.

etagevloer en etagevloeren van Noordrek etagevloer en etagevloeren van Noordrek

De 5 basisonderdelen van de etagevloer:

1. Kolommen

De kolommen voor de entresolvloer zijn kokerprofielen gemaakt van koudgewalst staal. Deze kokerprofielen zijn vervaardigd volgens de NEN 10219-2 normering en voorzien van extra sterke voetplaten (LxBxH) 240x240x20 mm. De bijhorende koppelplaten dienen voor de verbinding van de hoofd- en kinderbalken.

2. Hoofd- en kinderbalken

De hoofd- en kinderbalken voor de etagevloer worden, conform de richtlijnen, in C+- en S+-profiel geleverd. De profielen kunnen worden geleverd in verschillende diktes. Deze worden met verzinkte koppelstukken aan elkaar gekoppeld.

 

3. Vloerplaten

De etagevloer wordt bedekt met 38 mm dik spaanplaat (vanaf 250 kg/ m²). Bovenzijde van het spaanplaat standaard in natuur (of in een door u gewenste kleur) en de onderzijde in wit. Dankzij de groef- en veerconstructie een stevige en makkelijk te leggen verbinding. Het is ook mogelijk een etagevloer met anti-slip of een etagevloer met verzinkte roosterdelen te leveren. > meer bevloerings opties

4. Trap of lift voor een snelle toegang tot uw tussenvloer

Om toegang tot uw tussenvloer te houden, is een trap of lift nodig. De door ons geleverde stalen trap met gegalvaniseerde roostertreden is doorgaans 900 mm breed en wordt gemaakt conform de NEN-24530 normering. Het is een steek- (35º of 45º) of spiltrap (wenteltrap) die aan of in de vloer bevestigd wordt en iedere trap kan, net als de trapbomen en -leuning, in elke gewenste kleur geleverd worden.
Heeft u liever een lift dan kunnen wij dat uiteraard ook integreren!
Meer over onze trappen >

 5. Leuningconstructie

De wettelijk verplichte leuningconstructie met hand-, knie- en afrolbeveiliging aan de vrije zijde(n) van de etagevloer is snel en gemakkelijk gemonteerd, net als de bijbehorende vloerrandprofielen die het geheel – in de door u gewenste kleur – af maken.
Levering: inclusief alle benodigde bouten, moeren en schroeven, meestal uit voorraad. (bij bijzondere opstellingen of kleuren maximaal 3 à 4 weken)

Aanvullende informatie over de leuningconstructie >

etagevloer en etagevloeren van Noordrek etagevloer en etagevloeren van Noordrek

Optioneel leverbaar

zijn scheidingswanden, ramen, deuren, palletopzetplaatsen, schuifhekken, etc.

etagevloer en etagevloeren van Noordrek etagevloer en etagevloeren van Noordrek

Ontwerp etagevloer

Noordrek heeft een speciaal computerprogramma laten ontwerpen waarin de etagevloer wordt ontworpen. Hierin worden alle statische waarden van de onderdelen van de etagevloer doorgerekend. De norm hierbij is de EN-normen voor etagevloeren en de bijhorende landelijke aanhangsels.

Technische tekening van de etagevloer

De technische tekening van de etagevloer wordt door een gespecialiseerde CAD-tekenaar in AutoCad voor u gemaakt. Deze tekenaar komt desgewenst de etagevloer bij u ter plekke inmeten. Doordat wij deze service kunnen bieden, is de kans op fouten tot een minimum gereduceerd. Noordrek kan op uw verzoek ook eerst een offertetekening van de etagevloer maken. Deze wordt u dan samen met de offerte toegezonden.

Inmeten etagevloer

Wanneer de offerte van de etagevloer kan worden omgezet in een order, komt onze inmeter desgewenst de tussenvloer ter plekke bij u inmeten. De etagevloer wordt met u doorbesproken, zodat wij samen tot de meest optimale oplossing komen.

Levering etagevloer

De etagevloer wordt in samenspraak met u geleverd. Wanneer de montage door ons montageteam plaatsvindt, kan in overleg het lossen door ons montageteam worden gedaan.

Montage etagevloer

De (eventuele) montage van de entresolvloer wordt door ons gespecialiseerde team van monteurs gedaan. Uiteraard kunt u zelf de vloer ook monteren. Aanvullende informatie over de etagevloer montage>

Statische berekening

Noordrek kan op uw verzoek een statische berekening van de etagevloer maken. Deze statische berekening van de etagevloer wordt in eigen beheer vervaardigd. Voor de statische berekening van de tussenvloer heeft Noordrek een speciaal programma laten schrijven. Tevens is Noordrek erkend Keurmeester van uw tussenvloer.

Informatie over de statische berekening>

U ziet het: Alles in één hand, van ontwerp tot en met het plaatsen van de etagevloeren kunt u bij Noordrek terecht.

 

 

De etagevloervan Noordrek BV worden gemaakt met standaard afmetingen, maar ook op klant specifieke afmetingen, om daarna op klantwens te worden gemonteerd.

Onze etagevloer worden op basis van de geldende Europese wetgeving berekend en gefabriceerd. In het bijzonder bij de etagevloer die klantspecifiek berekend wordt, komt onze speciale kennis en ervaring in het statisch berekenen van de etagevloer naar voren.

etagevloer en etagevloeren van Noordrek etagevloer en etagevloeren van Noordrek

 

Noordrek BV heeft in eigen beheer een statisch berekeningsprogramma laten schrijven. Hierdoor kunnen wij in korte tijd uiterst gecompliceerde projecten statisch berekenen. Door deze efficiënte berekening, kunnen wij u de beste product-prijs-verhouding bieden.

 

De Etagevloer van Noordrek BV heeft in het verleden al verscheidene toepassingsmogelijkheden gevonden.
Zo kan de Etagevloer worden gebruikt als:
Magazijnvloer
Kantoorvloer of als
Showroom.

Op verzoek ontwerpt Noordrek BV ook oplossingen voor sprinklerinstallatie met roostervloeren. Ook spaanplaat met verschillende brandwerendheidsklassen zijn voorhanden.

Bij Noordrek moet u ook zijn voor een etagevloeren die een hoge puntlast vereist
Wij bieden alles onder één dak. Wanneer u voor Noordrek besluit, kunt u er op rekenen dat u de beste oplossing met topkwaliteit materialen tot uw beschikking staan.

Wij zijn er voor u: van ontwerp tot montage!

 

1