Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Metalsistem stelling voor uw magazijn of garage

Zoekt u een Metalsistem stelling voor uw magazijn, garage of winkel? Of meerdere van deze stellingen? Bij Noordrek kunt u terecht voor topkwaliteit, stalen Super 1-2-3 legbordstellingen van Metalsistem.

Geïnteresseerd? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Efficiënte gebruik van uw ruimte met Metalsistem bandenstellingen

Met een Metalsistem stelling maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw magazijn of garage. Dit vanwege het feit dat een Metalsistem legbordstelling in de hoogte kan worden uitgebreid, vervaardigd is van hoogwaardig thermisch verzinkt metaal en en een grote vastheid en een hoog maximaal draagvermogen heeft.

Offerte aanvragen

Volledig verwisselbaar en uitbreidbaar

En dat is niet alles. De stalen stellingsystemen van Metalsistem zijn namelijk ook gemakkelijk te verwisselen en uitbreidbaar. Zelfs etagebouw is mogelijk. Laatstgenoemde is ideaal als u in de toekomst uw stellingen wilt uitbreiden.

Geschikt voor verschillende toepassingen

De stellingen van Metalsistem zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Zo lenen ze zich bij uitstek voor gebruik als bandenstelling, maar kunnen ze ook dienst doen als archiefstelling, magazijnstelling of iets anders. Dit maakt een Metalsistem stelling ideaal voor gebruik in garages en magazijnen.

Waarom Noordrek?

Bij Noordrek kunt u rekenen op een scherpe prijs en een topkwaliteit Metalsistem stelling. Heeft u uw oog laten vallen op een of meerdere Metalsistem stelling maar weet u nog niet precies hoe en waar u deze wil plaatsen? In dat geval kunt u dit overleggen met onze medewerkers – dat is wel zo makkelijk.

  • Noordrek® BV is eenvoudig en snel te bereiken
  • advies van specialisten
  • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
  • Advies en inmeten op locatie
  • Materialen van de hoogste kwaliteit
  • Korte levertijden
  • Van ontwerp tot montage: alles wordt voor u geregeld

Maatwerk Metalsistem legbordstelling

Een van de grote voordelen van Metalsistem stellingen is het feit dat deze in bijna elk opstelling geplaatst kunnen worden. Dankzij de verschillende breedtes (60, 90, 105, 120, 135, 150, 165 en 180 cm) en dieptes (32, 40, 50, 60, 70 en 80 cm) legborden en staanders tot maximaal 5 meter hoog is een maatwerk stelling goed mogelijk. Bovendien leveren wij ook alle benodigde accessoires, zoals de laden, kopwanden, modulaire bakken, afsluitbare deuren en vakverdeelschotten, en kan uw toekomstige Metalsistem stelling ook worden gecombineerd worden met onze verdiepings vloeren, trappen en andere toebehoren.

Ook voor andere magazijnstellingen en oplossingen

Heeft u naast Metalsistem stellingen ook andere magazijnstellingen nodig? Of misschien zelfs een entresolvloer? Ook hiervoor kunt u bij ons aankloppen. Wij zijn specialist in archiefstellingen, houten legbordstellingen, palletstellingen en entresolvloeren.

Vraag direct een offerte aan

Geïnteresseerd in een Metalsistem stelling van Noordrek? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Ook kunt u telefonisch via de mail contact met ons opnemen, bijvoorbeeld als u een vraag heeft of de mogelijkheden wilt bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1