Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Entresolvloer uitbreiding

Overweegt u een uitbreiding van uw kantoor? Kies voor het plaatsen van een entresolvloer. Door slim in de hoogte te werken maakt u optimaal gebruik van uw huidige pand. De entresolvloer biedt eenvoudig een snelle uitbreiding van uw bedrijfsruimte. Wist u dat ze ideaal zijn voor het uitbreiden van uw kantoor-, showroom- of kantineruimte? Zelfs in een restaurant is het dé oplossing om meer zitplaatsen te creëren. Is dat wat u wilt? Het team van Noordrek® helpt u graag aan een entresolvloer uitbreiding op maat!

Entresolvloer bij restaurant, winkel

Waarom Noordrek®

  • Noordrek® is eenvoudig en snel te bereiken
  • U krijgt advies van specialisten
  • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
  • Advies en inmeten op locatie
  • Materialen van de hoogste kwaliteit
  • Korte levertijden
  • Naar keuze een vloer op maat gemaakt
  • Van ontwerp tot montage alles geregeld

Benieuwd hoe uw Noordrek® entresolvloer eruit kan komen te zien? Stel zelf online uw entresolvloer samen.

Entresolvloer bij restaurant, winkel

Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloeris een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. U zou dit een tussenverdieping kunnen noemen. Andere benamingen voor een entresolvloer zijn systeemvloer, mezzanine, verdiepingsvloer en entresol. Deze vloer dient als een soort tussenvloer, waardoor er extra ruimte kan worden gecreëerd. Entresolvloeren worden veelal toegepast in magazijnen en opslagpanden. Toch komt het steeds vaker voor dat ze worden toegepast op kantoor of in een kantine.

Uitbreiding zonder verbouwing of verhuizing

In veel panden is het plafond zo hoog dat er met gemak een etage tussen kan worden gebouwd. Met een entresolvloer uitbreiding creëert u zonder verbouwing of verhuizing meer ruimte in uw pand. Een entresolvloer is niet alleen de vloer van de tussenverdieping, maar de gehele constructie. Een entresolvloer is in alle gevallen ook nog eens een stuk veiliger voor uw medewerkers. De constructie van een entresolvloer is makkelijk aan te passen met gipswanden of systeemwanden. Met een muurvaste verdiepingsvloer loopt u geen risico’s en kunt u tegelijk alle ruimte optimaal benutten. Dit maakt het mogelijk dat u op of onder de entresolvloer een extra ruimte kan bouwen.

Stel zelf uw entresolvloer uitbreiding samen

De toevoeging van een Noordrek® entresolvloer in uw bedrijfsruimte kent vele voordelen. Met een entresolvloer uitbreiding heeft u oneindig veel mogelijkheden. Hier kunt u denken aan het toevoegen van accessoires zoals een trap of leuning, maar ook een opzetplaats zodat u eenvoudig spullen kunt verplaatsen. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag een beter beeld zou willen krijgen van hoe een entresolvloer u kan helpen met het realiseren van meer ruimte. Op onze website heeft u de mogelijkheid om uw gewenste vloer en accessoires in slechts 6 stappen samen te stellen via onze configurator. Dit kost ongeveer 5 minuten.

Vraag een offerte aan

Wanneer wij inzicht hebben in uw wensen omtrent de entresolvloer uitbreiding, nemen wij zo snel mogelijk contact op. Wilt u graag vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen? Bij vragen of meer informatie over onze entresolvloeren kunt u ook bellen naar 085 0160 282 of mailen naar info@noordrek.nl. Samen vinden we een oplossing!

1