Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Entresolvloer montage

De entresolvloer montage kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Zo kunt er ervoor kiezen om de entresolvloer zelf te monteren. Doordat het een op zichzelf staand systeem is, is het opbouwen van de entresolvloer geen lastige klus.

Echter kunt u het monteren van de tussenvloer ook overlaten aan de professionals van het montageteam van Noordrek. Door de montage uit te besteden wordt de vloer op korte termijn gemonteerd volgens alle geldende veiligheidsnormen. Neem contact op of vraag een offerte aan.

Meer informatie Online samenstellen

Entresolvloer: optimale benutting van de ruimte

Een entresolvloer, verdiepingsvloer, mezzanine en tussenvloer, is een vrijstaande (staal)constructie. De entresolvloer kan ook worden gebouwd met meerdere verdiepingen. Hierdoor zijn entresolvloeren uitermate geschikt om de benodigde opslag-, werkplaats-, kantoor-, of magazijnruimte te vergroten. De vloerconstructie staat geheel zelfstandig. Doordat u optimaal gebruik maakt van de bestaande ruimte, is een verbouwing of verhuizing geheel overbodig.

Onderdeel van een complete constructie

Een entresolvloer of verdiepingsvloer maakt onderdeel uit van een complete constructie. De hoofdconstructie van de tussenvloer bestaat onder andere uit: hoofdbalken, kinderbalken, kolommen, bevloering en afstandhouders/kipstangen. Indien gewenst kunt u meer extra’s toevoegen, zoals een vluchttrap, hekwerk, leuning of een opzetplaats. Wat u nodig heeft is afhankelijk van de situatie en is helemaal aan u. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Goedgekeurd en CE-keurmerk

Alle entresolvloeren die wij produceren zijn berekend en gefabriceerd op basis van de geldende Europese wetgeving. Dit geldt zowel voor nieuwe entresolvloeren, als voor gebruikte entresolvloeren. Het is namelijk van groot belang dat het leuningwerk en hekwerk deugdelijk zijn. Welke tussenvloer u ook kiest: alle entresolvloeren zijn volledig goedgekeurd en de leuningconstructies voldoen aan de eisen van NEN-EN 12811-2.

Voor montage benodigde afmetingen

De entresolvloeren van Noordrek BV worden aan de hand van tevoren gemaakte CAD-tekeningen ontworpen. Deze tekeningen behoren als PDF-bestanden bij de levering van de entresolvloer. Op deze tekeningen staan de voor de montage benodigde afmetingen.

Statische berekening

Noordrek BV heeft een uniek statisch berekeningsprogramma in huis. Wij zijn als geen ander in staat om de entresolvloeren snel en zéér accuraat te berekenen. Het programma genereert tevens een 3D tekening die wij in een offerte meezenden. Tevens hebben wij in eigen beheer een prijscalculatieprogramma ontworpen.

Hierdoor kan Noordrek BV binnen één dag een offerte aan u mailen, inclusief tekening. Bovenstaande betekent dat u, bij Noordrek BV, met een op maat gemaakte oplossing voor uw ruimteprobleem wordt geholpen. U krijgt vanzelfsprekend vrijblijvend advies en een gratis offerte.

Zelf monteren of uitbesteden?

Zelf monteren of laten monteren? U kunt ervoor kiezen om de vloer zelf te monteren, want het is niet heel moeilijk. Echter kiezen veel van onze klanten ervoor om de vloer te laten monteren. De monteurs uit ons montageteam zijn immers ervaren, waardoor de montage snel en op de juiste manier verloopt. Door het monteren van de tussenvloer uit te besteden houdt u meer tijd over voor de core business van uw bedrijf.

Uitbesteden aan ons montageteam

Wij kunnen u de entresolvloer ook inclusief montage aanbieden. Dan komt ons gespecialiseerde montageteam bij u op locatie de verdiepingsvloer plaatsen. Ons montageteam heeft jarenlange ervaring op het gebied van entresolvloermontage en is dagelijks bezig met het monteren van zulke entresolvloeren.

Voor de montage moet aan ons montageteam een heftruck met minimaal 1500kg draagvermogen ter beschikking worden gesteld. Heeft de vloer een hogere bovenzijde dan 3.300mm? In dat geval hebben de medewerkers uit ons deskundige montageteam ook een hoogwerker nodig. U kunt onderdelen zoals de trap zelf monteren, maar u kunt er ook voor kiezen om de klus volledig aan ons over te laten.

Meer weten over het monteren van een entresolvloer?

Wilt u meer weten over het monteren van een entresolvloer? We adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op zodat we u meer over de mogelijkheden kunnen vertellen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085 0160 282. Of vraag een offerte aan voor meer duidelijkheid over de kosten die het uitbesteden van de opbouw van de mezzanine met zich mee brengen.

Meer informatie Online samenstellen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✔️ Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloer is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een tussenverdieping dus.

Andere benamingen voor een entresolvloer zijn:

 • Systeemvloer
 • Tussenvloer
 • Mezzanine
 • Verdiepingsvloer
 • Entresol

Via onze website kunt u eenvoudig contact opnemen of een offerte aanvragen.

✔️ Wanneer een entresolvloer plaatsen?

Heeft u last van een capaciteitsprobleem? Wilt u graag uitbreiden? Dan is een entresolvloer precies wat u nodig heeft.

De voordelen van een entresovloer:

 • Creeër extra ruimte in uw huidige (bedrijfs)pand
 • Verhuizen naar een ander pand niet nodig
 • Bespaar onnodige kosten

Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

✔️ Wat kost een entresolvloer?

Alle entresolvloeren worden door Noordrek op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij geen standaard prijsindicatie geven. U kunt online vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

✔️ Waarom Noordrek voor uw entresolvloer?

Waarom Noordrek?

 • Altijd op maat gemaakt
 • Van ontwerp tot montage
 • Alles in eigen beheer
 • Advies van specialisten
 • Snelle levertijd
 • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
 • Materialen van de hoogste kwaliteit
 • Exacte prijsstelling mogelijk

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

1