Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Magazijnstelling

Magazijnstelling kopen? In het assortiment van Noordrek® BV vindt u verschillende magazijnstellingen die u tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen. Hierbij kunt u denken aan legbordstellingen, archiefstellingen, palletstellingen, grootvakstellingen en breedvakstellingen voor in het magazijn. Doordat wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan stellingen en stellingen op maat vervaardigd kunnen worden, vindt u in ons assortiment altijd een stelling die past bij de beoogde toepassing.

Stel zelf uw magazijnstelling samen met gebruik van de configurator. Vervolgens sturen wij u geheel vrijblijvend een scherpe offerte toe. Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Online samenstellen

Magazijnstellingen

In een magazijn is een efficiënte indeling van groot belang en zijn zodoende onmisbaar. Uiteraard wilt u alle ruimte in het magazijn zo goed mogelijk benutten, maar dan tegen een scherpe prijs én op een veilige manier. Magazijnstellingen maken het mogelijk om pallets, Euronorm bakken, zwarte artikelen, voedingsmiddelen en andere producten tijdelijk of voor een langere periode in op te slaan. In het assortiment van Noordrek vindt u een verscheidenheid aan verschillende stellingen voor in het magazijn:

Archiefstellingen

Archiefstellingen zijn in kantoorpanden de meest gebruikte archiefkasten of magazijnstellingen. Deze kasten worden in kantoorpanden veel gebruikt omdat ze gemaakt zijn van sterk metaal, ze gemakkelijk schoon te maken zijn en u ze in verschillende kleuren kunt overspuiten. Wij verkopen metalsistem archiefstellingen die volledig verwisselbaar en uitbreidbaar zijn. Alle kasten uit ons aanbod zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en beschikken over speciaal gevormde profielen. Deze profielen zorgen voor een systeem met een hoge vastheid en maximaal draagvermogen. Zo heeft deze magazijnstelling per legbord maar liefst een maximaal draagvermogen van 205 kg.

Palletstelllingen

Palletstellingen zijn stellingen waarin u producten kunt opslaan die te groot zijn voor andere magazijnstellingen. Iedere palletstelling beschikt over een universeel systeem waarmee u direct toegang heeft tot iedere pallet. Doorgaans bestaat een palletstelling uit staanders, liggers, vloerankers en borgpennen. Bovendien zijn palletstellingen in verschillende varianten leverbaar en zijn eventueel uitbreidbaar met diverse accessoires.

Legbordstellingen

Legbordstellingen zijn stellingkasten die gemaakt zijn van hout, kunststof of metaal. Deze stellingen zijn ideaal in situaties waarin u een makkelijk en overzichtelijk opslagsysteem wenst voor het opbergen van producten met een klein formaat. Het is niet voor niets een van de meest gangbare opslagsystemen in magazijnen en opslagplaatsen. Een legbordstelling bestaat uit stijlen, dragers, staanders, voeten, legboren en kruisschoren.

Grootvakstellingen

In ons aanbod vindt u ook grootvakstellingen. Dit zijn stellingen die veel gebruikt worden voor het opbergen van klein en grote, zware producten die met de hand moeten worden weggelegd. Deze stellingen zijn niet geschikt voor gebruik als palletopslag, maar worden veel gebruikt in situaties waarin de producten te groot zijn voor een legbordstelling. U kunt ze zien als een middenweg tussen een palletstelling en een legbordstelling. Zo’n stelling beschikt over diepe rekken die veel gewicht kunnen dragen.

Breedvakstellingen

Breedvakstellingen maken het mogelijk om grootverpakkingen op te slaan. Deze stellingen worden ook wel grootvakstellingen genoemd en heten zo omdat de verdeelvakken in de stellingen – u raadt het al – extra breed zijn. Deze extra grote opslagvakken maken het mogelijk om gevarieerde grote en zware producten op te bergen. Wist u dat wij het opslagsysteem kunnen transformeren tot een dynamisch systeem? Bovendien kunt u kiezen voor houten panelen of voor metalen legborden.

Zelf configureren

We kunnen ons voorstellen dat u misschien eerst het mogelijke eindresultaat ziet voordat u een bestelling plaatst. Met gebruik van de configurator op onze website kunt u zelf een metalsistem, houten stelling of legbordstellingen naar wens samenstellen. Deze configuratie vindt aan de hand van 6 simpele stappen plaats. Nadat de configuratie afgerond is, sturen wij geheel vrijblijvend een scherpe offerte toe van het eindresultaat van de configuratie. Zodoende heeft u een duidelijk beeld van het eindresultaat én van de uiteindelijke prijs.

Bekijk de mogelijkheden van magazijnstellingen

Wilt u de ruimte in het magazijn beter benutten? Wij van Noordrek bieden een passende oplossing. Bekijk de verschillende magazijnstellingen uit ons aanbod en maak gebruik van de configurator. Vervolgens sturen we u geheel vrijblijvend een offerte toe.

Meer weten? Bij vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar, uw contactgegevens en vraag achter te laten in het contactformulier of door te mailen naar info@noordrek.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Online samenstellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1