Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Magazijninrichting

De magazijninrichting is van groot belang. Wanneer het magazijn op de juiste manier ingericht is, kunnen uw medewerkers op een veilige en efficiënte manier hun werk doen. Wij bieden voor elk probleem een oplossing. Van entresolvloeren tot magazijnstellingen en zelf samengestelde systemen. Stel uw eigen magazijninrichting samen met gebruik van de configurator, of vraag eerst een offerte aan. Meer weten over de oplossingen die wij bieden voor opslag? Neem gerust contact op, we voorzien je graag van meer informatie.

Online samenstellen

De juiste magazijninrichting

Binnen een magazijn is de juiste inrichting van groot belang. Uiteraard is het van groot belang dat jij je magazijn zo volledig mogelijk kunt inrichten. Je wilt de beschikbare ruimte immers op een optimale manier benutten. Bij voorkeur op een veilige manier, maar ook voor een scherpe prijs. Wij bieden verschillende vormen van inrichting voor het magazijn aan. Zo kan je overwegen om te investeren in magazijnstellingen, maar het is ook een optie om te investeren in een entresolvloer. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

 • Entresolvloeren
 • Magazijnstellingen

Bij vragen en opmerkingen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Entresolvloeren

Entresolvloeren zijn vloeren die je kunt zien als tussenverdiepingen. Het is een zelfdragende vloer die tussen twee etages in geplaatst kan worden. Een entresolvloer wordt om die reden ook wel een tussenvloer, verdiepingsvloer, mezzanine, systeemvloer of een entresol genoemd. Deze vloer wordt gebruikt in veel magazijnen en opslagpanden, omdat deze met gemak geplaatst kan worden voor het realiseren van ruimte binnen het huidige bedrijfspand. In veel gevallen is een verhuizing of een verbouwing dankzij entresolvloeren, onnodig.

Online samenstellen

mezzanine

Magazijnstellingen

Ook magazijnstellingen behoren tot de inrichting van het magazijn. In ons assortiment vindt u vele magazijnstellingen die je tegen een aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen. Zo verkopen we onder andere legbordstellingen, archiefstellingen, grootvakstellingen, breedvakstellingen en palletstellingen. Deze stellingen maken het stuk voor stuk mogelijk om Euronorm bakken, pallets, zware artikelen, voedingsmiddelen en andere producten voor korte of lange tijd op te bergen. Je kunt met gebruik van de configurator zelf stellingen naar wens samenstellen en zo de gewenste magazijninrichting realiseren.

Indien gewenst inclusief montage

Indien gewenst kunnen we de magazijninrichting inclusief montage aan je aanbieden. In die situatie komt een daarin gespecialiseerd team de inrichting van het magazijn verzorgen. Wanneer het de montage van een entresolvloer betreft, hebben we de beschikking nodig tot een heftruck met een draagvermogen van minimaal 1500kg. Is de hogere bovenzijde van de vloer hoger dan 3.300mm? In dat geval hebben de monteurs uit het montageteam ook een hoogwerker nodig.

Zelf magazijninrichting configureren

Wist je dat het mogelijk is om zelf de magazijninrichting te configureren? We kunnen ons namelijk voordat dat je voordat je een investering doet, eerst een duidelijk beeld krijgt van het uiteindelijke eindresultaat. Met gebruik van de configurator op de website stel je zelf de magazijninrichting naar wens samen. Deze configuratie is niet ingewikkeld en vindt plaats aan de hand van 6 simpele stappen, vervolgens sturen we je een geheel vrijblijvende offerte toe. Op deze manier heb je een duidelijk beeld van het eindresultaat dat we kunnen leveren, maar ook van de uiteindelijke prijs.

Vraag magazijninrichting advies aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van magazijninrichting, of wil je graag een offerte aanvragen? Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie. Indien gewenst, kunnen we je van magazijninrichting advies zien. We voorzien je graag van professioneel magazijninrichting advies, voor een optimale magazijninrichting. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 0031 (0)85 0160 282 of je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✔️ Wat is een mezzanine?

Een mezzanine is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een tussenverdieping dus.

Andere benamingen voor een mezzanine zijn:

 • Systeemvloer
 • Entresolvloer
 • Tussenvloer
 • Verdiepingsvloer
 • Entresol

Via onze website kunt u eenvoudig contact opnemen of een offerte aanvragen.

✔️ Wanneer een mezzanine plaatsen?

Heeft u last van een capaciteitsprobleem? Wilt u graag uitbreiden? Dan is een mezzanine precies wat u nodig heeft.

De voordelen van een mezzanine:

 • Creeër extra ruimte in uw huidige (bedrijfs)pand
 • Verhuizen naar een ander pand niet nodig
 • Bespaar onnodige kosten

Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

✔️ Wat kost een mezzanine?

Alle mezzanines worden door Noordrek op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij geen standaard prijsindicatie geven. U kunt online vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

✔️ Waarom Noordrek voor uw mezzanine?

Waarom Noordrek?

 • Altijd op maat gemaakt
 • Van ontwerp tot montage
 • Alles in eigen beheer
 • Advies van specialisten
 • Snelle levertijd
 • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
 • Materialen van de hoogste kwaliteit
 • Exacte prijsstelling mogelijk

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

1