Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Systeemvloer: meer ruimte in uw magazijn

Heeft u interesse in een systeemvloer? Dit is een vloer die volgend een bepaald systeem gelegd wordt. Systeemvloeren worden samengesteld uit meerdere prefab onderdelen, daar komt de naam van deze vloer dan ook vandaan. In de meeste gevallen is er sprake van een betonnen systeemvloer of een systeemvloer van hout en wordt deze op de begane grond gemaakt. Bekijk de mogelijkheden van een vloer van Noordrek en configureer uw eigen vloer. Vervolgens ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte van het eindresultaat van de configuratie. En dat in slechts 6 stappen.

Online samenstellen

Uitbreiding van beschikbare ruimte

Vloeren hebben een belangrijke functie binnen een gebouw, zo ook in uw bedrijfspand. Zo zorgen ze er ervoor dat de vele ruimtes gemakkelijk begaanbaar zijn, maar bieden de systeemvloeren ook bewaping. De kans bestaat dat de zaken zo goed lopen, dat een uitbreiding van het bedrijfspand of het magazijn geen overbodige luxe is. Een verbouwing of een verhuizing zijn nodig, maar zijn ook zeer kostbaar. Hier bieden systeemvloeren uitkomst. U breidt de ruimte uit en verdubbelt de ruimte die al beschikbaar was.

Systeemvloer verdieping van Noordrek

We maken onderscheid tussen een betonnen, combifor of houten systeemvloer. Iedere vloer bestaat uit materialen zoals betonbalken, een afwerkvloer en isolatiemateriaal. Wist u dat zo’n verdiepingsvloer niet alleen voor veel meer beschikbare ruimte, maar ook voor goede isolatie zorgt?

Een systeemvloer is vandaag de dag een zeer populaire manier om extra vierkante meters te realiseren en brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Zorgt voor bewapening
  • Isoleert
  • Licht van gewicht
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Onderhoudsvriendelijk

Montage

Nadat de vloer geleverd is, moet deze uiteraard nog gemonteerd worden. De montage zit niet standaard bij de levering van systeemvloeren. U kunt er voor kiezen om de montage zelf uit te voeren, maar u kunt de klus ook uitbesteden aan de leden van ons montageteam. Hiervoor hebben de leden uit het team een heftruck nodig die een draagvermogen heeft van minimaal 1500kg. Is de bovenzijde hoger dan 3.300mm? In dat geval hebben zij voor de montage van de vloer een hoogwerker nodig.

Betonnen systeemvloer

Een betonnen geïsoleerde systeemvloer is de meest voorkomende variant en is gemaakt van standaardonderdelen zoals betonbaken, afwerkvloer en isolatiemateriaal zoals piepschuim. Deze vloer wordt veel gebruikt binnen de bouw, maar ook voor het uitbreiden van de beschikbare ruimte in bijvoorbeeld een magazijn.

Combifor systeemvloer

Deze vloer wordt op dezelfde manier gebouwd als een traditionele constructie waarbij gebruik is gemaakt van betonnen liggers. Echter is er wel een aanzienlijk verschil. Combifor vloeren zijn namelijk een stuk lichter, hebben een beter behoud van sterkte én zijn flexibeler.

Houten systeemvloer

Ook een systeemvloer van hout behoort tot de mogelijkheden en heeft andere eigenschappen dan bijvoorbeeld een betonnen systeemvloer. Zo is de houten variant de lichtste van zijn soort, maar heeft hij daarentegen een lagere stijfheid. Bovendien kent hout een kortere levensduur dan beton.

Stel zelf uw systeemvloer samen

Heeft u interesse in een systeemvloer? Stel zelf heel gemakkelijk – in slechts 6 stappen – uw eigen vloer samen met gebruik van de configurator van Noordrek. Na het configuratie proces ontvangt u een geheel vrijblijvende en bovenal complete offerte. We kunnen ons voorstellen dat u misschien eerst persoonlijk contact wenst voordat u akkoord gaat met de offerte. Neem voor het inwinnen van meer informatie over de vloeren gerust contact met ons op door tijdens kantooruren te bellen naar 085 0160 282. We helpen u graag zo goed mogelijk verder.

Online samenstellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1