Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Palletstellingen van hoge kwaliteit staal.

De Palletstelling van Noordrek voldoet aan FEM en EN normeringen.

Onze palletstellingen beschikken over een universeel systeem, dat een directe toegang geeft tot elke pallet. Een makkelijk en overzichtelijk opslagsysteem.

Palletstelling, Palletstellingen

Palletstellingen zijn uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen van verschillende draagvermogens, zodat u geheel naar uw wens de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Palletstellingen kunt u tevens uitbreiden met diverse accessoires, waarbij wij u graag vrijblijvend adviseren.

Eigenschappen Noordrek Palletstelling:

uitsluitend toepassing van hoog kwaliteitsstaal
voldoen aan FEM en EN normeringen.

Met de Noordrek Palletstelling heeft u de mogelijkheid van een optimaal opslagrendement en verbetert u op deze manier uw voorraadcontrole. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden qua afmetingen, capaciteiten en de vele accessoires past de Noordrek Palletstelling in vrijwel élke ruimte en bij élk gestapeld product,

Palletstelling specificaties:

STAAL:
voor elk sterkte palletstelling is de meest geschikte kwaliteit gekozen.

PROFILERING: Een palletstelling met maximale zekerheid

Grote accuratesse op het gebied van kwaliteit heeft geresulteerd tot de maximale stevigheid van de palletstelling. De palletstelling is door tientallen jaren ervaring in combinatie met research in de fabricage doorontwikkeld. Hierdoor is de palletstelling de beste bondgenoot van de monteur.

LASWERK met strenge controle:
Het Laswerk is volledig geautomatiseerd. Een strenge controle van 100% van de onderdelen met behulp van de modernste technieken verhoogt de betrouwbaarheid van de palletstelling tot een maximum.

LAKWERK van duurzame bestendigheid:
De voorbehandeling van de onderdelen (met inbegrip van het wassen met osmosewater) en de toepassing van modern epoxylak verlenen Noordrek palletstellingen de beste bestendigheids garantie.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR:
Noordrek beschikt over een magazijn met diverse standaard palletstellingen op voorraad zodat wij u de beste leveringstermijnen kunnen bieden. Vraag ons vrijblijvend om informatie en advies.

Van aanschaf tot eventuele montage door onze monteurs geldt:
Maximale service tegen de scherpste prijs!

Palletstellingen Noordrek Palletstellingen Noordrek

 

1