Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Verdiepingsvloer voor uw magazijn

Een verdiepingsvloer zorgt voor extra magazijnruimte. Met behulp van onze configurator kunt u in 6 stappen helemaal zelf uw vloer samenstellen. Wij van Noordrek zijn gespecialiseerd in verdiepingsvloeren. We adviseren u graag geheel vrijblijvend over het verdubbelen van de bestaande ruimte.

Voor u het weet heeft u extra ruimte voor de voorraad in het magazijn of de loods. U kunt kiezen uit nieuwe of gebruikte entresolvloeren die gemaakt zijn van de meest hoogstaande materialen.

Online samenstellen

Verdiepingsvloer bestellen bij Noordrek

 • Altijd op maat gemaakt
 • Van ontwerp tot het plaatsen van een verdiepingsvloer
 • Alles in eigen beheer
 • Advies van specialisten op het gebied van entresolvloeren
 • Snelle levertijden
 • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
 • Wij gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit
 • Exacte prijsstelling is mogelijk

Heeft u extra ruimte nodig? Wij van Noordrek voorzien u graag van een entresolvloer geheel op maat. Bekijk de shop, gebruik de configurator en vraag een vrijblijvende offerte aan. Als u een vraag of opmerking heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Dan bent u verzekerd van deskundig advies.

Entresolvloer

Een verdiepingsvloer wordt ook wel systeemvloer, tussenvloer, entresolvloer of mezzanine genoemd. Dit is een zelfdragende vloer die tussen twee etages gebouwd is. U kunt het dus zien als een tussenverdieping. Onze vloeren worden vooral gebruikt in opslagpanden voor voorraad en voor de magazijninrichting.

Dit is hier mogelijk doordat de plafonds voldoende hoog zijn. Wilt u ook de capaciteit van uw magazijn vergroten? Ons professionele team helpt u verder.

Online samenstellen

verdiepingsvloer

De hoofdconstructie van een verdiepingsvloer

Een verdiepingsvloer is onderdeel van een complete constructie. De hoofdconstructie bestaat uit: kolommen, hoofdbalken, kinderbalken, bevloering en afstandhouders of kipstangen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om nog veel meer onderdelen toe te voegen voor uw tussenvloer, bijvoorbeeld een publiekstrap, vluchttrap, kantelhek, schoring, hekwerk, leuning, aanrijbeveiliging en opzetplaats.

Oplossing voor iedere situatie

Wij kunnen een verdiepingsvloer realiseren voor iedere bedrijfsruimte met voldoende hoogte. Hierbij kunt u kiezen uit nieuwe of uit gebruikte verdiepingsvloeren. Welke verdiepingsvloer u ook kiest: met een standaard afmeting of op maat gemaakt. Het is niet meer nodig om naar een ander pand te verhuizen.

U bent gegarandeerd van een eenvoudige uitbreiding van uw magazijn, winkel of andere werkruimte. Deze vloer biedt uitkomst bij:

 • Magazijnvloer
 • Kantoorvloer
 • Showroom

Van tekening tot montage

Wanneer u dat wenst ontzorgen wij u compleet. Van ontwerp tot montage. Zo bieden we de verdiepingsvloer ook inclusief montage aan. Wanneer u hiervoor kiest komt ons gespecialiseerde team de vloer bij uw bedrijf plaatsen. Er moet wel een heftruck voorhanden zijn.

Als de hogere bovenzijde meer dan 3.3 meter hoog is, heeft het team vanwege de hoogte een hoogwerker nodig. De trappen en enkele andere onderdelen kunt u zelf monteren.

De soorten verdiepingsvloeren

Verdiepingsvloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van gebruikte vloeren. Door voor deze optie te kiezen gaat u voor duurzaamheid en snelheid. Want de tussenvloeren zijn direct leverbaar. Daarnaast zijn de gebruikte materialen nog uitstekend van kwaliteit. Tot slot bespaart u ook in de kosten. Onze gebruikte verdiepingsvloeren zijn goedkoper in aanschaf dan nieuwe vloeren.

Configurator

Wij begrijpen dat u voordat u een bestelling plaatst, eerst wilt weten hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Om deze reden kunt u op onze website in 6 stappen zien wat u kunt verwachten. Configureer helemaal zelf uw verdiepingsvloer.

Naderhand heeft u een duidelijk idee van de entresolvloer én ontvangt u een vrijblijvende offerte. Stel vandaag nog online uw entresolvloer samen met behulp van de configurator.

Statische berekening

Iedere verdiepingsvloer die bij ons aangevraagd wordt, wordt van tevoren statisch berekend. Wij hebben dit berekeningsprogramma zelf laten schrijven. Daarnaast is hij ook nog eens in ons beheer. Dankzij de berekeningen die dit programma maakt, bieden we u een aantrekkelijke product-prijs-verhouding.

Middels deze statische berekening komen we snel tot een exacte prijsstelling. In het bijzonder bij de verdiepingsvloer die klantspecifiek berekend wordt, komt onze speciale kennis en ervaring in het statisch berekenen van de verdiepingsvloer naar voren. Daarnaast sturen wij u de tekeningen als PDF-bestanden toe. Zodoende kunt u zelf controleren of de verdiepingsvloeren aan al uw wensen voldoen.

Geldende Europese wetgeving

Iedere verdiepingsvloer die u bij ons bestelt is berekend en gefabriceerd op basis van geldende Europese wetgeving. Deugdelijk hekwerk en leuningwerk zijn namelijk noodzakelijk. Bij het ontbreken hiervan is het mogelijk dat materialen of personen vallen. Alle nieuwe en gebruikte verdiepingsvloeren zijn volledig goedgekeurd en voldoen aan de eisen van NEN-EN 12811-2.

Vrijblijvende offerte

Met behulp van een verdiepingsvloer kunt u de beschikbare ruimte vergroten. Wij bieden u verschillende verdiepingsvloeren die gemaakt zijn van materialen van de hoogste kwaliteit. Vul de configurator in en bekijk de vrijblijvende offerte die u ontvangt.

Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u bellen naar 085 0160 282 of een e-mail sturen naar info@noordrek.nl.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✔️ Wat is een verdiepingsvloer?

Een verdiepingsvloer is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een tussenverdieping dus.

Andere benamingen voor een mezzanine zijn:

 • Systeemvloer
 • Entresolvloer
 • Tussenvloer
 • Mezzanine
 • Entresol

Via onze website kunt u eenvoudig contact opnemen of een offerte aanvragen.

✔️ Wanneer een verdiepingsvloer plaatsen?

Heeft u last van een capaciteitsprobleem? Wilt u graag uitbreiden? Dan is een verdiepingsvloer precies wat u nodig heeft.

De voordelen van een verdiepingsvloer:

 • Creeër extra ruimte in uw huidige (bedrijfs)pand
 • Verhuizen naar een ander pand niet nodig
 • Bespaar onnodige kosten

Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

✔️ Wat kost een verdiepingsvloer?

Alle verdiepingsvloeren worden door Noordrek op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij geen standaard prijsindicatie geven. U kunt online vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

✔️ Waarom Noordrek voor uw verdiepingsvloer?

Waarom Noordrek?

 • Altijd op maat gemaakt
 • Van ontwerp tot montage
 • Alles in eigen beheer
 • Advies van specialisten
 • Snelle levertijd
 • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
 • Materialen van de hoogste kwaliteit
 • Exacte prijsstelling mogelijk

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

1