Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Houten legbordstelling aanschaffen

Op zoek naar een of meerdere houten legbordstellingen voor de opslag van allerlei goederen? Deze stellingen hebben een hoog draagvermogen en zijn ideaal voor gebruik in onder andere archieven, winkels, kantoren, magazijnen en bedrijfspanden. De stellingkasten worden stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardig Scandinavisch vurenhout, maar hebben een aantrekkelijk prijskaartje. Bij Noordrek kunt u heel gemakkelijk uw eigen legbordstellingen van hout configureren, met een legbordstelling op maat als gevolg.

Configureer uw eigen legbordstelling en vraag een offerte aan, of neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van de stellingen.

Online samenstellen

Houten legbordstelling voor optimale opslag

Heeft u een winkel, bedrijfspand, magazijn of een kantoor? Dan heeft u waarschijnlijk veel opbergruimte nodig voor het opbergen van allerlei soorten goederen. In dat geval is een functionele opslag waar u en uw medewerkers overzichtelijk en gemakkelijk kunne werken, van groot belang. Voor deze eisen is de Noordrek houten legbordstelling de juiste stelling. Noordrek biedt optimale magazijn- en winkelopslag voor de laagste prijs en (dus) het hoogste rendement, zodat u iedere vierkante meter in de opslag optimaal kunt gebruiken.

Waarom een houten legbordstelling aanschaffen bij Noordrek? De voordelen van de stellingen op een rij:

 • Scherpste prijs
 • Prijzen excl. BTW.
 • Uit voorraad leverbaar
 • Eenvoudig zelf te monteren, uit te breiden en aan te passen
 • Compleet met 5 legborden en kruisschoor
 • Geschikt voor elk magazijn, archief of winkel
 • Hoog draagvermogen en grote opslagcapaciteit
 • Nederlands fabrikaat, dus gecontroleerde kwaliteit

Houten legbordstelling

Doordat de legborden in de stelling van hout zijn gemaakt, bieden de legborden het geheel extra stevigheid. De houten legbordstellingen uit het assortiment van Noordrek zijn in diverse varianten leverbaar, maar zijn daarnaast ook duurzaam, praktisch en flexibel. Doordat de stellingen gemakkelijk te monteren, uit te breiden en aan te passen zijn, kunt u zonder problemen uw eigen stellingkast realiseren en goederen een plek geven op de legborden. U heeft de keuze uit stellingen uit 3 series, van een eenvoudige legbordstelling tot een wat luxere variant. Voor welke serie u ook kiest, u bent gegarandeerd van een stelling van een goede kwaliteit massief vurenhout.

Een houten legbordstelling wordt standaard geleverd met de onderdelen uit onderstaande productlijst, maar kan naar wens worden uitgebreid.

 • 3x staander 209 cm x 30 cm
 • 10x legbord 117 cm x 30 cm (incl. 4 beugels)
 • 1x kruisschoor

We lichten de stellingkasten uit de 3 verschillende Scanda series graag nader toe:

Legbordstellingen systeem “ScandaDeBasic”

Houten legbordstellingen ‘ScandaDe Basic’ worden gekenmerkt door flexibiliteit en hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Er is keus tussen 2 verschillende hoogtes, 4 verschillende dieptes, 2 verschillende breedtes en verschillend aantal legborden.

Legbordstellingen systeem “ScandaDeRoyal”

Houten legbordstellingen ScandaDeRoyal worden gekenmerkt door hun veelzijdigheid, flexibiliteit en gebruiksgemak. De stellingkasten zijn verkrijgbaar in vele hoogtes, dieptes en lengtes. De stellingkasten zijn ongelakt, blank gelakt of gelakt verkrijgbaar in vier verschillende kleuren zoals zwart, wit, bruin en kersenkleur.

Legbordstellingensysteem “ScandaDeLuxe”

ScandeDeLuxe zijn de meest robuuste houten legbordstellingen van Noordrek, met een draagvermogen tot wel 170 kg. Ze zijn geschikt voor de opslag van zwaardere goederen. Deze houten legbordstellingen zijn een kwaliteitsproduct van massief vurenhout en beschikken over een super hoog draagvermogen, ze hebben een draagvermogen tot maar liefst 170 kg. Tevens heeft u bij deze stellingkast de keuze uit diverse designopties, waardoor de mogelijkheden van de stellingkast eindeloos zijn. Het resultaat? Een maximale ruimtebesparing met een minimale inspanning, dat is wat dit systeem biedt.

Indien gewenst inclusief montage

De houten legbordstellingen zijn gemakkelijk te monteren en uit te breiden met gebruik van de montagehandleiding die bij de stelling geleverd wordt. Indien u deze werkzaamheden liever aan een professional overlaat, kunt u ons ervaren montageteam inschakelen voor de inrichting van de opslag. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte voor montage.

Gemakkelijk zelf configureren

Met gebruik van de configurator op onze website kunt u heel gemakkelijk de houten legbordstelling die u nodig heeft voor een bepaalde ruimte, zelf samenstellen. Op deze manier kunt u precies zien hoe de stelling van hout daadwerkelijk wordt, voordat u een bestelling plaatst. Wel zo prettig! Met gebruik van de configurator kunt u in slecht 6 simpele stappen de stellingkast naar wens creëren. Wanneer de configuratie afgerond is, sturen we u een geheel vrijblijvende maar bovenal duidelijke offerte van de stellingkast van hout toe. Zodoende heeft u een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten van de houten legbordstelling, maar ook van de uiteindelijke prijs.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een stellingkast van hout aanschaffen en bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie, of gebruik de configurator direct en vraag een offerte aan. Wanneer u de offerte aangevraagd heeft, sturen we u die geheel vrijblijvend en gratis toe.

Wilt u meer weten over de houten legbordstellingen die wij met veel passie op maat voor u produceren, of heeft u een andere vraag over de producten die we aanbieden? Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie over een stellingkast, we staan u graag op deskundige wijze te woord. U kunt contact met ons opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door een e-mail te sturen. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor het verschaffen van meer informatie.

Online samenstellen

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1