Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Breedvakstelling

Op zoek naar een breedvakstelling voor in bijvoorbeeld het magazijn? Een breedvakstelling die speciaal ontwikkeld is voor de opslag van grote goederen. Ze zijn ideaal voor gebruik in magazijnen en winkelopslag en zijn geroemd om hun veelzijdigheid. U kunt ze namelijk ook gebruiken als lichte palletstelling, doordat de laadcapaciteit van de frames zeer hoog is. Wist u dat er ook grootvakstellingen in hoogbouw of verdiepingsvloeren mogelijk zijn? Configureer uw eigen breedvakstelling met gebruik van de configurator in slechts 6 stappen. Vervolgens ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Online samenstellen

Breedvakstellingen van Noordrek

De breedvakstellingen van Noordrek worden ook wel grootvakstellingen genoemd en bieden eindeloze mogelijkheden. Grootvakstellingen zijn overal toe te passen voor grote voluminieuze opslag van zwaardere goederen. Ze beschikken namelijk over een grote laadcapaciteit en u heeft de toegang tot elke laadunit. Noordrek beschikt over een uitgebreid assortiment van accessoires om u optimale service te verlenen. Bij dit opslagsysteem is het mogelijk om verschillende verdiepingen aan te maken, zodat u uw opslagruimte optimaal kunt gebruiken. De stevigheid en betrouwbaarheid worden onderschreven door de norm E.A.-95 voor de berekening van stalen constructies. Bovendien kunnen wij de breedvakstellingen dankzij onze voor een scherpe prijs aanbieden.

Kortere orderpicktijden en makkelijk te verstellen

Breedvakstellingen dragen bij aan een efficiëntere opslag in het magazijn. Zo kunt u in deze stellingen banden opslaan, of pallets. Wanneer u er legborden in laat plaatsen, heeft u ook plek voor het opslaan van allerlei andere goederen. Ze zorgen voor een verkorting van de orderpicktijden, zijn eenvoudig te verstellen en u heeft de keuze uit verschillende vakgroottes en stellingdieptes. Bovendien zijn de stellingen zoals we hierboven al vermeldden oneindig combineerbaar en is het heel gemakkelijk om handmatig orders te picken.

De breedvakstellingen van Noordrek beschikken :

  • Wij kunnen uw breedvakstellingen opslagsysteem transformeren tot een dynamisch systeem.
    makkelijk te monteren.
  • U heeft de keuze uitmetalen legborden of houten panelen.
  • Uitgebreid assortiment van accessoires.
  • Mogelijkheid tot het benutten van de totale hoogte van uw opslagruimte/magazijn, en toegang tot de hogere verdiepingen middels looproutes.
  • Noordrek breedvakstellingen voldoen aan de FEM normen.

Montage

De breedvakstellingen zijn eenvoudig te monteren in het magazijn omdat de stellingen uit twee onderdelen bestaan, frames en liggers. Daardoor zijn ze ook eenvoudig uit te breiden, zodat er meer ruimte is voor opslag van goederen. De liggers kunnen worden gecombineerd met houten panelen of metalen legborden. Het is mogelijk om de breedvakstelling zelf te monteren met gebruik van de montagehandleiding die bij het product geleverd wordt. Echter is het ook een optie om de montage over te laten aan de professionals uit ons montageteam. Zij hebben jarenlange ervaring in het vak en beschikken over de benodigde gereedschap voor de montage ervan. Het enige wat zij van u nodig hebben is een heftruck met een minimaal draagvermogen van 1500kg. Wanneer de hogere bovenzijde meer dan 3.300mm is hebben we ook een hoogwerker nodig voor de montage.

Configureer uw eigen breedvakstelling

Bekijk de mogelijkheden van een breedvakstelling en configureer heel gemakkelijk uw eigen breedvakstelling. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze configurator. U vult simpelweg de gewenste hoogte, diepte en accessoires van de grootvakstellingen in. Onderaan de configuratie pagina vindt u de productlijst terug. Vervolgens ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Heeft u een vraag over de grootvakstellingen uit ons aanbod, of wilt u meer weten over het uitbesteden van bijvoorbeeld de montage? Neem gerust contact met ons op. We zijn op doordeweekse dagen telefonisch bereikbaar op. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook. Mail gerust naar info@noordrek.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1