Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Trap entresolvloer

Op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van een trap voor uw entresolvloer? Verder zoeken is niet meer nodig: bij Noordrek bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk terecht voor verschillende soorten trappen voor entresolvloeren, ook wel een bordestrap of platformtrap genoemd. Denk hierbij aan steile trappen, luie trappen, een brede publiekstrap, vluchttrappen, wenteltrappen en tal van andere trappen.

Ontdek ons aanbod en vraag direct een offerte aan voor een entresolvloer trap. Heeft u een vraag over een van onze entresolvloer trappen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u verder.

Entresolvloer-verdiepingsvloer trap Entresolvloer-verdiepingsvloer trap

Trappen voor de entresolvloer, uitgevoerd in verschillende RAL-kleuren.

Entresolvloer met trappen kleur: wit Entresolvloer met trappen kleur: wit

Entresolvloer-verdiepingsvloer trap kleur: zwart-rood Entresolvloer-verdiepingsvloer trap kleur: zwart-rood
Speciale trappen:

Wat is een entresolvloer trap?

Entresolvloeren, ook wel een verdiepingsvloeren of tussenverdieping genoemd, zijn zelfdragende vloeren die tussen twee etages gebouwd zijn en die bij uitstek geschikt zijn voor toepassing in magazijnen en opslagpanden. Dergelijke panden hebben immers vrij hoge plafonds, waardoor er met entresolvloeren gemakkelijk extra ruimte kan worden gecreëerd. Een entresolvloer trap is de trap die naar deze verdiepingsvloer leidt. Een trap is, net zoals leuningwerk en de stalen constructie, simpelweg essentieel en mag logischerwijze niet ontbreken.

Verschillende opties

Daarom heeft u bij ons keuze uit verschillende soorten entresolvloer trappen:

 • Steile trap (45C°): een steile entresolvloer trap met een trapbreedte van 98 centimeter, gegalvaniseerde treden en een leuning aan weerszijden.
 • Luie trap (35C°): minder steile trap met treden van 98 centimeter breed, gegalvaniseerde treden en leuningen.
 • Bredere publiekstrap: bredere, maatwerk publiekstrap met afwijkende maten.
 • Vluchttrap: extra vluchttrap, meerdere opties zijn mogelijk.

Maatwerk: ook voor speciale trappen

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor speciale, maatwerk trappen. Denk hierbij aan entresolvloer wenteltrappen, plaatsbesparende TYP MZ VH ladders en/of trappen met een opstap- of tussenbordes.

Waarom Noordrek BV?

Wij zijn Noordrek BV, dé specialist op gebied van entresolvloeren, entresolvloer trappen, leuningwerk, magazijnstellingen en meer. Bij ons kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven en topkwaliteit werk.

 • vrijblijvend advies van onze specialisten
 • binnen 24 uur een offerte voor uw entresolvloer trap
 • advies en inmeten op locatie
 • materialen van de hoogste kwaliteit
 • korte levertijden
 • maatwerk
 • wij regelen alles van A t/m Z
 • eenvoudig en snel bereikbaar

Wilt u, naast de bordestrap, ook een verdiepingsvloer laten bouwen? Vraag dan direct een offerte aan.</p<

Vind de perfecte platformtrap met onze configurator

Welke entresolvloer trap u nodig heeft hangt af van uw specifieke situatie. Hoeveel ruimte heeft u in uw magazijn, wat is uw budget en hoe groot is uw entresolvloer? Met onze configurator maken we het vinden van een geschikte bordestrap gelukkig een stukje gemakkelijker. Komt u er echt niet uit? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies van onze experts.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een platformtrap voor uw verdiepingsvloer? Wij van Noordrek helpen u graag verder. Vraag een offerte aan, dan reageren wij binnen 24 uur. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Heeft u eerst nog vragen waarop u antwoord wil, bijvoorbeeld over onze entresol vloeren, verdiepingsvloeren, werkwijze of webshop? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie? Wij adviseren u graag!

1