Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Kunststof legbordstelling 

Kunststof legbordstellingen bieden een efficiënte oplossing voor elke opslagruimte. Alle kunststof legbordstellingen van Noordrek zijn HACCP goedgekeurd. Het optimaal gebruik van de ruimte in koelcellen (tot -40 ° C), in productiegebieden en in de opslag van droge goederen is daarmee gewaarborgd. Alle kunststof stellingen van Noordrek zijn verkrijgbaar in verschillende maten zonder hoogte beperking en ook verkrijgbaar in een mobiele versie.

Kunststof stellingen zijn flexibel uitbreidbaar, robuust en eenvoudig te hanteren – en natuurlijk goedgekeurd volgens de kwaliteitsnormen. Hygiëne heeft altijd voorop gestaan in de ontwikkeling van nieuwe producten en dat is de reden waarom de richtlijnen altijd voldoen in de voedingsindustrie (HACCP voedingsveiligheidssysteem). 

Waarom kiezen voor Noordrek?

We vertellen u graag waarom Noordrek de juiste keuze is:

 • Noordrek® BV is eenvoudig en snel te bereiken;
 • U krijgt advies van specialisten;
 • Een offerte voor standaardprodukten ontvangt u binnen 24 uur in uw mailbox;
 • Advies en inmeten ter plaatse is geen probleem;
 • Materialen van de hoogste kwaliteit;
 • Korte levertijden.

Eigenschappen van een kunststof legbordstelling

Een kunststof legbordstelling kan gebruikt worden voor verschillende soorten opslagen. Denk hierbij aan: Alle sectoren van de voedingsindustrie, supermarkten, hotels, restaurants, catering, ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra, wasserijen, scheepvaart, laboratoria, zwembaden en recreatiecentra, sport en fitness clubs.

De kunststof legbordstellingen van Noordrek herkent u aan de volgende eigenschappen: 

 • Cadmium vrij;
 • Lange levensduur;
 • Roest en vochtbestendig;
 • De kunststof corrodeert niet;
 • Temperatuurbereik van -40 ° C tot + 80 ° C;
 • Het gladde oppervlak van het materiaal is zeer eenvoudig te reinigen;
 • Goedgekeurd voor de voedingsmiddelenindustrie;
 • Opties variabele uitbreiding voor speciale toepassingen.

Ons montageteam staat klaar

Een legbordstelling van kunststof is vrij eenvoudig te monteren. Doordat deze legbordstelling niet zwaar is en stabiel zet u ze zo in elkaar. Bovendien worden al onze legbordstellingen geleverd met een overzichtelijke montagehandleiding. Heeft u geen tijd om de legbordstellingen te monteren, of laat u het liever aan een professional over? Ook geen probleem! Ons montageteam helpt u graag met het deskundig installeren van uw kunststof legbordstellingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of vraag direct een offerte aan voor de montage van de legbordstelling.

 

Ontwerp uw eigen kunststof legbordstelling

Door middel van de configurator op onze website kunt u zelf uw kunststof legbordstelling samenstellen. Zo kunt in u alle rust bekijken welke afmetingen het beste in uw opslag passen. U plaatst dan pas een bestelling wanneer u zeker weet dat u de juiste kunststof legbordstelling heeft geconfigureerd. In 6 stappen stel u zelf uw perfect kunststof legbordstelling samen. Bent u tevreden met het ontwerp? Dan kunt u makkelijk een offerte bij ons aanvragen. Deze is altijd vrijblijvend en belandt snel in uw mailbox. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een helder beeld heeft van wat u  van ons kunt verwachten.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een kunststof legbordstelling aanschaffen en bent u benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie, of gebruik de configurator en vraag direct een offerte aan. Wanneer u ervoor kiest om een offerte aan te vragen, sturen wij deze altijd vrijblijvend naar u toe.

Bent u op zoek naar meer informatie over de veelzijdige kunststof legbordstelling, of heeft u vragen over hoe u deze kunt combineren met bijvoorbeeld een entresolvloer? Dan staat wij u graag te woord, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt voor uw opslag. U kunt met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen of een email te sturen. Wij zorgen altijd dat we zo snel mogelijk reageren op uw vraag.

Online samenstellen

Contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1