Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Tussenvloer

De tussenvloer van Noordrek vergroot op een eenvoudige manier uw bedrijfsruimte. Misschien beschikt u over een magazijn, horecaonderneming of een ander bedrijfspand en wilt uw vloeroppervlak snel en doeltreffend vermeerderen. De tussenvloer (ook wel entresolvloer) kan naar wens worden aangepast qua kleur en aanzicht. Een statische berekening van de vloer op maat is optioneel en wordt in eigen beheer vervaardigd.

Online samenstellen

Tussenvloer van Noordrek

 • Altijd op maat gemaakt
 • Van ontwerp tot montage
 • Alles in eigen beheer
 • Advies van specialisten op het gebied van tussenvloeren
 • Snelle levertijd
 • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
 • Materialen van de hoogste kwaliteit
 • Exacte prijsstelling is mogelijk

Wilt u een tussenvloer laten bouwen? Stel hem online samen in de online configurator en ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte. Ook wanneer u vragen heeft kunt u altijd bij ons terecht. Neem contact op via het contactformulier, bel naar 085 0160 282 of stuur een e-mail naar info@noordrek.nl.

Voor meer ruimte

Een nieuwe of gebruikte tussenvloer of entresolvloer zorgt voor extra ruimte voor inrichting van uw magazijn. Het is letterlijk een vloer die tussen twee etages is gebouwd en zorgt voor meer vierkante meters. Deze optie wordt veelal gebruikt in opslagpanden en magazijnen. Hier zijn de plafonds zo hoog dat er meer dan voldoende ruimte is voor een extra verdieping.

Een mezzanine, entresol, systeemvloer of tussenvloer heeft de volgende eigenschappen:

 • Een overspanning is mogelijk tot een lengte van 11 meter
 • Vermogen van belasting tot 2000kg/m
 • Ze zijn ook geschikt voor hoge puntlastvloeren
 • De profielen zijn gemaakt van verzinkt staal

Online samenstellen

tussenvloer

Verschillende toepassingsmogelijkheden

De tussenvloeren van Noordrek hebben in het verleden al verscheidene toepassingsmogelijkheden gevonden. Zo kan de tussenvloer worden gebruikt als:

 • Magazijnvloer
 • Kantoorvloer
 • Showroom

Profielen

De profielen van de tussenvloeren zijn van verzinkt staal. De koudgewalste profielen uit verzinkt staal S390 worden, na statisch berekend te zijn, in verschillende hoogten en sterkte in de constructie gebruikt. Natuurlijk is de lengte van het profiel ook van belang.

Wij leveren standaard C-profielen voor de trappen van de tussenvloer. U kunt hierbij kiezen uit een 45° trap of een 35°. Een wenteltrap behoort ook tot de mogelijkheden.

Leuningconstructie

Om een veilig gebruik van de tussenvloer te waarborgen, schrijft de Arbo wetgeving een leuningconstructie voor. Zodoende moet er aan iedere ‘open’ zijde van de tussenvloer een leuningconstructie komen. Als standaard oplossing hebben wij een leuningconstructie van kokerprofiel altijd op voorraad.

Stel zelf een tussenvloer samen

Gebruik de configurator en stel helemaal zelf de vloer samen. Zodoende heeft u in slechts 6 stappen een concreet beeld van hoe de entresolvloer er uit komt te zien. Dit is ideaal voor wanneer u even voor zich wilt zien. Nadat u de configurator ingevuld heeft ontvangt u snel een geheel vrijblijvende offerte.

Bevloering

Standaard is de bodem van de verdiepingsvloer een ‘natuur’ spaanplaat van 38mm dikte. Aan de onderzijde heeft deze plaat de kleur wit in verband met een goede licht-reflectie. De vloerplaten worden van een veer voorzien. De brandklasse van deze bodemplaat is Cfl-s1. Naar wens is er ook een antislip toplaag mogelijk. Deze toplaag heeft de brandklasse Bfl-s1.

Een roostervloer wordt gebruikt bij eventuele sprinklerinstallatie of waar ontluchting nodig is. Hierdoor heeft men een goede daglicht benutting. In samenwerking met Otto Schneider Bodenbeläge kunnen wij u daarnaast bijzonder gespecialiseerde bevloeringen aanbieden.

Statische berekening en CAD-tekeningen

Wij van Noordrek hebben geheel in eigen beheer een berekeningsprogramma laten schrijven. Middels dit berekeningsprogramma kunt u in een paar stappen zeer gecompliceerde projecten statisch berekenen. Zodoende kunnen we u een vloer bieden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De tussenvloer van Noordrek wordt aan de hand van tevoren gemaakte CAD-tekeningen ontworpen. Deze tekeningen behoren als PDF-bestanden bij de levering van de tussenvloer.

Entresol bouwen volgens de Europese wetgeving

Onze tussenvloeren worden op basis van de geldende Europese wetgeving berekend en gefabriceerd. In het bijzonder bij de entresol die klantspecifiek berekend wordt, komt onze speciale kennis en ervaring in het statisch berekenen van de tussenvloer naar voren. Daarom kan Noordrek u optimaal van dienst zijn bij het vergroten van uw bedrijfsruimte.

Entresolvloer C-DUR vloerplaten

Een tussenvloer kan gemaakt zijn van diverse materialen. Zo gebruiken wij materialen als kunststof, staal en hout voor een entresolvloer. De bodem van een verdiepingsvloer is gemaakt van C-DUR vloerplaten. Deze platen voor een entresolvloer zijn dus leverbaar in verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. De vloerplaten hebben een afmeting van 5.25m bij 1.02m en hebben een dikte van 38 mm.

Montage van de tussenvloer

Indien gewenst heeft u geen omkijken naar de montage van de tussenvloer. Daar hebben wij een gespecialiseerd montageteam voor. Hiervoor hebben de specialisten een heftruck nodig met een draagvermogen van minimaal 1500kg.

Is de entresolvloer een hogere bovenzijde dan 3.300mm? Dan hebben de monteurs ook een hoogwerker nodig bij de werkzaamheden. Onderdelen zoals de trap kunt u zelf monteren.

Alles onder één dak

Wij bieden alles onder één dak. Wanneer u voor Noordrek kiest, kunt u er op rekenen dat u de beste oplossing met topkwaliteit materialen tot uw beschikking staat. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een scherpe prijs en de beste kwaliteit voor een entresolvloer. Kortom: wij bieden dé oplossing voor opslag.

Legbordstellingen en magazijnstellingen

Naast verdiepingsvloeren en entresolvloeren leveren wij ook andere producten: magazijnstellingen, legbordstellingen en palletstellingen. Legbordstellingen en palletstellingen zijn eigenlijk magazijnstellingen. De houten of kunststof stellingskasten op maat zijn speciaal geproduceerd voor magazijnopslag. Alle stellingen zijn gemakkelijk en snel te monteren en naar wens uit te breiden en aan te passen.

Vraag eenvoudig online een offerte aan

Bekijk het aanbod in de shop en breid uit met de verschillende opties. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Daarnaast kunt u met behulp van de configurator ook in slechts 6 stappen een tussenvloer samenstellen. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een offerte aan de hand van de berekeningen.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 085 0160 282 of door een e-mail te sturen naar info@noordrek.nl. Samen vinden we een geschikte oplossing voor uw situatie.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✔️ Wat is een tussenvloer?

Een tussenvloer is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een tussenverdieping dus.

Andere benamingen voor een entresolvloer zijn:

 • Systeemvloer
 • Entresolvloer
 • Mezzanine
 • Verdiepingsvloer
 • Entresol

Via onze website kunt u eenvoudig contact opnemen of een offerte aanvragen.

✔️ Wanneer een tussenvloer plaatsen?

Heeft u last van een capaciteitsprobleem? Wilt u graag uitbreiden? Dan is een tussenvloer precies wat u nodig heeft.

De voordelen van een tussenvloer:

 • Creeër extra ruimte in uw huidige (bedrijfs)pand
 • Verhuizen naar een ander pand niet nodig
 • Bespaar onnodige kosten

Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

✔️ Wat kost een tussenvloer?

Alle tussenvloeren worden door Noordrek op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij geen standaard prijsindicatie geven. U kunt online vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

✔️ Waarom Noordrek voor uw tussenvloer?

Waarom Noordrek?

 • Altijd op maat gemaakt
 • Van ontwerp tot montage
 • Alles in eigen beheer
 • Advies van specialisten
 • Snelle levertijd
 • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
 • Materialen van de hoogste kwaliteit
 • Exacte prijsstelling mogelijk

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

1