Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Draagarmstelling

Wilt u een draagarmstelling plaatsen voor de opslag van lange materialen? Een draagarmstelling is een magazijnstelling geschikt voor zware lasten. Draagarmstellingen worden gebruikt om lange materialen, ringvormige goederen, panelen of schijven veilig en overzichtelijk op te bergen. Een draagarmstelling behoort tot de categorie langgoedstellingen en is ideaal om buizen, strips, latten of planken valbestendig en altijd binnen handbereik op te slaan. Draagarmstellingen worden toegepast in magazijnen, productieruimtes, opslagruimtes en bedrijfspanden.

Met onze configurator stelt u uw eigen draagarmstelling samen. Zodoende kunt u de stelling naar wens uitbreiden en aanpassen aan uw bedrijfsomstandigheden. Vervolgens sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte op. Neem contact op voor meer informatie.

 • Op maat gemaakt
 • Van ontwerp tot montage
 • Alles in eigen beheer
 • Exacte prijsstelling mogelijk

Contact opnemenOf bel direct

Palletstellingen van Noordrek. Elke maand op een geselecteerde palletstelling 25% korting.

De eigenschappen van een draagarmstelling

Een draagarmstelling bestaat uit een robuust frame en daaraan horizontaal bevestigde draagarmen, die verkrijgbaar zijn met afrolbeveiliging. De draagarmen dienen als steun voor liggende lange materialen, maar ook als scheidingswand voor staande goederen of als steun voor legplanken. De stellingen zijn verkrijgbaar in een combinatie van insteek- en schroefmontage of met gelaste armen en hebben een verschillend draagvermogen. Daarnaast kan een draagarmstelling enkel- of dubbelzijdig zijn. Draagarmstellingen kunnen worden uitgebreid met extra aanbouwvelden en accessoires zoals legborden, voetbruggen of ophanghaken.

De voordelen van een draagarmstelling zijn:

 • Hoog draagvermogen tot 630 kg per draagarm
 • Veilige opslag van lange goederen dankzij de afrolbeveiliging
 • Gemakkelijke toegang tot de opgeslagen materialen
 • Flexibele toepassingsmogelijkheden

De geschikte draagarmstelling kiezen

De productieprocessen is bij elk bedrijf weer anders, dus een draagarmstelling in een specifieke uitrusting kan noodzakelijk zijn. Daarom kunt u bij ons de stelling naar wens samenstellen. Bij het kiezen van de geschikte draagarmstelling zijn een aantal criteria van belang. Allereerst is dat het draagvermogen, u moet een keuze maken tussen vak- en veldlast. Een draagarmstelling is ontworpen om zware en lange onderwerpen te dragen. De onderdelen van de rekken zijn daarom gemaakt van staal en hebben stabiele verbindingen tussen de draagarmen en de romp van de stellingen. Een stalen draagarmstelling is voorzien van een poedercoating, dit verhoogt de stabiliteit en vermindert schade.

Een ander criterium is het opbouwsysteem, u kunt kiezen uit kant-en-klaar gelaste draagarmstellingen of stellingen met insteek- en schroefmontage. Dan is er nog een belangrijke keuze te maken: enkel- of dubbelzijdig. Wanneer u veel ruimte heeft en die ook wilt benutten kunt u beter voor een dubbelzijdige draagarmstelling kiezen. Dit zorgt voor een dubbele ontslag. Een enkelzijdige draagarmstelling hoort aan een muur bevestigd te worden vanwege de stabiliteit. Tot slot heeft u nog te maken met de veiligheidsnormen en verschillende accessoires voor uw draagarmstellingen.

Contact opnemenOf bel direct

entresolvloer

Waarom Noordrek

U kunt bij Noordrek® altijd rekenen op een scherpe prijs en de beste kwaliteit voor uw magazijnstelling. Noordrek® BV staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbare stellingen. Indien gewenst kunt u verder samen met onze medewerkers de draagarmstelling bespreken of direct zelf online een stelling samenstellen op onze website.

Wanneer u met uw vraag bij Noordrek komt, kunt u op de volgende services rekenen:

 • Noordrek® BV is eenvoudig en snel te bereiken
 • U krijgt advies van specialisten
 • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
 • Advies en inmeten op locatie
 • Materialen van de hoogste kwaliteit
 • Korte levertijden
 • Naar keuze een vloer op maat gemaakt
 • Van ontwerp tot montage alles geregeld

De configurator

U kunt met onze configurator uw draagarmstelling eenvoudig zelf samenstellen. U voegt heel simpel de gewenste onderdelen toe. Voordeel hiervan is dat u een duidelijk beeld krijgt van hoe de stelling eruit komt te zien. Nadat u het proces heeft afgerond, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Wat we nog meer doen

Naast draagarmstellingen levert Noordrek® ook producten als:

 • Eenvoudige oplossingen met legbordstellingen van staal, hout en grootvakstellingen
 • Gespecialiseerde producten als palletstellingen of kunststof stellingen

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het maken van entresolvloeren voor magazijnen en opslagpanden. Een entresolvloer is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd, een verdiepingsvloer dus. Ook een entresolvloer kunt u naar wens samenstellen met de configurator. Neem ook een kijkje in onze online shop, hier vindt u alle producten die wij leveren.

Entresolvloer samenstellen

Wat is de prijs van een draagarmstelling?

Het daadwerkelijk benoemen van de prijs voor een draagarmstelling is lastig. Meerdere factoren spelen namelijk een rol bij het bepalen van de prijs. Het is daarom verstandig om bij het aanvragen van een offerte de volgende vragen in het achterhoofd te hebben:

 • Waar komt de draagarmstelling te staan?
 • Hoeveel draaglast moet de draagarmstelling aankunnen?
 • Wat wordt de totale lengte?
 • Wat wordt de ruimte (vakbreedte) tussen de staanders?
 • Hoeveel draagarmen heeft u nodig?

Meer weten over de prijs van een draagarmstelling? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze offertes zijn scherp geprijsd en zeer realistisch ten opzichte van onze concurrenten.

 

De montage

Het is mogelijk om de montage van de draagarmstellingen zelf te doen, of de klus over te dragen aan de professionals uit ons montageteam. Onze montagemensen hebben jarenlange ervaring en beschikken over de benodigde gereedschap voor de montage. Heeft u vragen over de montage? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien u graag van advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Noordrek biedt een draagarmstelling te koop aan. Gebruik onze configurator en stel zelf de magazijnstelling samen. Wilt u liever direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vraag dan een offerte aan via het offerteformulier op de website. Bij vragen of voor meer informatie over onze draagarmstellingen mag u contact met ons opnemen door te bellen naar 085 0160 282 of te mailen naar info@noordrek.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. We staan u graag te woord.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Hoe laadt u een draagarmstelling?

Een draagarmstelling laadt u vanaf het onderste niveau naar boven toe. Bij dubbelzijdige stellingen laadt u aan beide zijden gelijkmatig. Plaats goederen met een lage rotatie altijd onderaan. Dit bevordert namelijk de stabiliteit bij handling van de bovenste niveaus. Vermijd het stapelen van ongelijkmatig verdeelde lasten in lengte en diepte. Begin steeds te stapelen vanaf de kolom en laat de last nooit oversteken voorbij de draagarmen. Het is belangrijk dat u de installatie niet overlaadt, dit kan vervorming of instorting veroorzaken. Let op: houd u te allen tijde aan de veiligheidsvoorschriften!

Hoe plaatst u goederen in een draagarmstelling?

Goederen worden horizontaal op de draagarmen van een draagarmstelling geplaatst. Horizontale opslag in de breedte dus. Draagarmstellingen zijn geschikt voor het opslaan van lange, zware goederen. Een draagarmstelling heeft geen staanders aan de voorzijde, daarom kunnen lange goederen op elk niveau van de stelling worden opgeslagen met een heftruck.

Waarom Noordrek voor uw draagarmstelling?

Noordrek is gespecialiseerd in het maken van draagarmstellingen. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbare stellingen. Wat u van ons mag verwachten:

 • Altijd op maat gemaakt
 • Van ontwerp tot montage, alles wordt geregeld
 • Eenvoudig en snel te bereiken
 • Advies van specialisten
 • Korte levertijd
 • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
 • Materialen van de hoogste kwaliteit
 • Exacte prijsstelling mogelijk

Neem contact op om uw wensen te bespreken, of stel zelf online een draagarmstelling samen via onze configurator.

Wat kost een draagarmstelling?

Een draagarmstelling wordt door Noordrek altijd op maat gemaakt. Hoeveel een draagarmstelling kost is daarom lastig te zeggen. Meerdere factoren spelen een rol bij het bepalen van de prijs. Waaronder: de ruimte waar de stelling komt te staan, hoeveel draaglast de draagarmstelling moet aankunnen, de totale lengte van de stelling, de vakbreedte tussen de staanders en hoeveel draagarmen nodig zijn.

Door een vrijblijvende offerte aan te vragen, krijgt u meer duidelijkheid over de kosten. U kunt bij ons rekenen op een scherp geprijsde en realistische offerte.

1