Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Metalen archiefstellingen

Metalen archiefstellingen zijn verstelbare rekken waarin u materialen, producten of andere accessoires kunt opbergen. Ze worden gemaakt van metalen materialen, zoals staal of aluminium. Legbordstellingen van metaal bieden u de mogelijkheid om de stellingen naar wens te verstellen en uit te breiden. Breid uw archiefstelling bijvoorbeeld in de hoogte uit, zodat producten met verschillende hoogtes veilig opgeborgen kunnen worden. Met een metalen stelling benut u de beschikbare ruimte in uw magazijn zo efficiënt en effectief mogelijk.

Wilt u metalen archiefstellingen toepassen in uw magazijn of opslagruimte? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Noordrek. Of neem eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien u graag van meer informatie en van advies op maat.

Contact opnemenOf bel direct

Stalen archiefkasten – stalen archiefsystemen

In een kantooromgeving zijn stalen kasten de meest gebruikte archiefkasten. Staal is een materiaal wat sterk is, gemakkelijk schoon te maken is en in diverse kleuren te spuiten is. Bovendien staat metaal bekend om zijn uitstekende kwaliteit en stevigheid. Een metalen stelling kan naar wens aangepast worden. Door deze eigenschappen worden stalen archiefsystemen regelmatig ingezet bij kantoorinrichtingen, magazijnen, opslagruimtes en projectinrichtingen.

Metalsistem Super 1-2-3

De super 123 stalen stelling van Metalsistem is een goede keus om meer opslagruimte te realiseren in uw magazijn. Deze legbordstelling is een volledig Europees kwaliteitsproduct dat wordt erkend door de meest vooraanstaande controle instanties, zoals het Duitse TÜV Product Service en het Oostenrijkse Normeringinstituut in Wenen.

Metalsistem stelling

Een bekend type metalen archiefstelling is een Metalsistem stelling. Het stalen stellingsysteem van Metalsistem is volledig verwisselbaar en uitbreidbaar. De archiefkasten van Metalsistem zijn gemaakt van sterk materiaal (alle onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal) en speciaal gevormde profielen maken dat dit legbordsysteem een grote vastheid en maximaal draagvermogen heeft. De Metalsistem archiefstelling heeft 205 kg draagvermogen per legbord. Hierdoor is tevens etagebouw mogelijk. Etagebouw is ideaal als u in de toekomst de metalen archiefstellingen wilt uitbreiden.

Contact opnemenOf bel direct

entresolvloer

Maak uw legbordstelling compleet met diverse accessoires

Om uw legbordstelling compleet te maken, bieden we u een ruim assortiment van accessoires. Waaronder:

  • laden
  • kopwanden
  • modulaire bakken
  • afsluitbare deuren
  • vakverdeelschotten

Daarnaast kan uw legbordstelling gecombineerd worden met verdiepingsvloeren, trappen en andere toebehoren. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Metalen stelling op maat

Een van de grote voordelen van Metalsistem stellingen is het feit dat deze in bijna elke opstelling geplaatst kunnen worden. Dankzij de verschillende breedtes (60, 90, 105, 120, 135, 150, 165 en 180 cm) en dieptes (32, 40, 50, 60, 70 en 80 cm) legborden en staanders tot maximaal 5 meter hoog is een maatwerk stelling van metaal goed mogelijk.

Gebruik de configurator

Met onze configurator kunt u een archiefstelling naar wens samenstellen. In 6 simpele stappen stelt u de stelling samen en kiest u zelf de verschillende onderdelen uit. Nadat de configuratie afgerond is, heeft u een duidelijk beeld hoe de metalen stelling eruit komt te zien in uw magazijn. U ontvangt tevens een scherpe offerte van het eindresultaat.

Andere magazijnstellingen van Noordrek

Naast metalen archiefstellingen leveren we ook andere magazijnstellingen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten magazijnstellingen, die stuk voor stuk naar wens op maat vervaardigd kan worden. Ons aanbod bestaat uit draagarmstellingen, palletstellingen, houten en kunststof legbordstellingen, grootvakstellingen en breedvakstellingen. Bekijk ons aanbod magazijnstellingen en vraag bij interesse meer informatie aan.

Daarnaast is Noordrek gespecialiseerd in het maken van entresolvloeren. Een entresolvloer is een zelfdragende vloer die tussen twee etages in een magazijn zijn gebouwd om extra ruimte te creëren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, tekenen en berekenen van verdiepingsvloeren. Geïnteresseerd in een entresolvloer? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Vraag een offerte aan voor metalen archiefstellingen

Metalen archiefstellingen nodig in uw magazijn? U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen bij Noordrek. Wanneer u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in of bel naar 085 0160 282.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1