Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Mezzanine

Een mezzanine, ook bekend als een tussenvloer, biedt extra ruimte en wordt veelal toegepast in magazijnen en opslagpanden. Het is een zelfdragende vloer die als het ware tussen twee verdiepingen geplaatst wordt. Ideaal om extra ruimte te creëren. Onze experts maken deze tussenverdieping speciaal voor u op maat.

Heeft u interesse in een mezzanine voor uw ruimte? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Online samenstellen

Wat is de betekenis van mezzanine?

De betekenis van mezzanine is een tussenverdieping. In de opslagwereld wordt dit type vloer ook wel entresolvloer, verdiepingsvloer of systeemvloer genoemd. Dit is de perfecte oplossing wanneer u meer ruimte wilt creëren in een magazijn of opslag. Wanneer u ruimte tekort komt, denkt u misschien al gauw aan een verhuizing. Dat is dankzij een entresolvloer, tussenverdieping of tussenvloer echt niet meer nodig. Door het toevoegen van een extra verdieping kunt u optimaal profiteren van de hoogte die het magazijn of opslaggebouw heeft. De meeste bedrijfspanden hebben namelijk een hoogte tot wel 6 meter, maar veel bedrijven benutten deze hoogte niet volledig. Geldt dat ook voor uw bedrijf?

Eenvoudig een mezzanine vloer uitbreiden en verplaatsen

Een mezzanine vloer op maat aanschaffen levert vele voordelen op. Allereerst is het eenvoudig om de vloer uit te breiden of aan te passen, dankzij het efficiënte systeem. Daarnaast is intern verplaatsen ook geen enkel probleem. Omdat het systeem op zichzelf staat, kan demonteren en opnieuw bouwen moeiteloos plaatsvinden. Het gemak waarmee deze processen verlopen, zorgt voor ultieme flexibiliteit en gebruiksgemak. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk de kostenbesparing. Nieuwe ruimtes bouwen of uitbreiden kost normaal gesproken veel geld. Echter brengt de aanschaf van een mezzanine aanzienlijk minder kosten met zich mee.

Online samenstellen

mezzanine

Een mezzanine op maat in uw magazijn

Een mezzanine in uw magazijn biedt een innovatieve oplossing voor het vergroten van de opslagcapaciteit in diverse ruimtes. Door gebruik te maken van mezzanine vloeren wordt er extra ruimte gecreëerd bovenop reeds bestaande opslaggebieden. Dit leidt tot optimale benutting van beschikbare ruimte, zonder dat er extra kosten gemaakt hoeven te worden voor het huren van nieuwe locaties of het bouwen van extra gebouwen. Mezzanine in uw magazijn is ook zeer flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk magazijn. Dankzij deze veelzijdigheid is mezzanine een kosteneffectieve en efficiënte investering die de algehele functionaliteit en productiviteit van uw opslagsysteem verbetert.

Wat kost een mezzanine?

De kosten voor een mezzanine kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Onze experts maken gebruik van statische berekeningsprogramma’s, waardoor we u een aantrekkelijke prijs kunnen bieden. Omdat elk project maatwerk vereist, is het belangrijk om de kosten samen te bespreken. U kunt daarom geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

Statische berekening

Iedere verdiepingsvloer die bij ons aangevraagd wordt, wordt van tevoren statisch berekend. Wij hebben dit berekeningsprogramma zelf laten schrijven. Daarnaast is het ook nog eens in ons eigen beheer. Dankzij de berekeningen die dit programma maakt, bieden we u een aantrekkelijke product-prijsverhouding. Middels deze statische berekening komen we snel tot een exacte prijsstelling. In het bijzonder bij de verdiepingsvloer die klantspecifiek berekend wordt, komt onze speciale kennis en ervaring in het statisch berekenen van de verdiepingsvloer naar voren. Daarnaast sturen wij u de tekeningen als PDF-bestanden toe. Zodoende kunt u zelf controleren of de verdiepingsvloeren aan al uw wensen voldoen.

Voldoet aan de Europese wetgeving

Iedere mezzanine vloer die wij aanbieden wordt berekend en gefabriceerd aan de hand van de Europese wetgeving. Dit geldt voor zowel onze nieuwe als gebruikte verdiepingsvloeren. Welke vloer u ook kiest. U bent verzekerd van vloeren die voldoen aan alle regels.

Mezzanine bestellen bij Noordrek

 • Iedere entresol of mezzanine wordt op maat gemaakt
 • Van ontwerp tot het plaatsen van een verdiepingsvloer
 • Advies van specialisten op het gebied van mezzanine vloeren
 • Snelle levertijden
 • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
 • Wij gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit
 • Exacte prijsstelling is mogelijk

Neem contact op voor meer informatie

Kortom: een mezzanine biedt u door de hoogte in te gaan meer ruimte. Onze vloeren zijn van de hoogste kwaliteit materialen. Gebruik de configurator en stel helemaal zelf een verdiepingsvloer samen, vervolgens ontvangt u een realistische en exacte offerte op maat van ons. Wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen via 0031 (0)85 0160 282 of stuur een e-mail naar info@noordrek.nl.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
✔️ Wat is een mezzanine?

Een mezzanine is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een tussenverdieping dus.

Andere benamingen voor een mezzanine zijn:

 • Systeemvloer
 • Entresolvloer
 • Tussenvloer
 • Verdiepingsvloer
 • Entresol

Via onze website kunt u eenvoudig contact opnemen of een offerte aanvragen.

✔️ Wanneer een mezzanine plaatsen?

Heeft u last van een capaciteitsprobleem? Wilt u graag uitbreiden? Dan is een mezzanine precies wat u nodig heeft.

De voordelen van een mezzanine:

 • Creeër extra ruimte in uw huidige (bedrijfs)pand
 • Verhuizen naar een ander pand niet nodig
 • Bespaar onnodige kosten

Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

✔️ Wat kost een mezzanine?

Alle mezzanines worden door Noordrek op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij geen standaard prijsindicatie geven. U kunt online vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

✔️ Waarom Noordrek voor uw mezzanine?

Waarom Noordrek?

 • Altijd op maat gemaakt
 • Van ontwerp tot montage
 • Alles in eigen beheer
 • Advies van specialisten
 • Snelle levertijd
 • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
 • Materialen van de hoogste kwaliteit
 • Exacte prijsstelling mogelijk

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

1