Vragen? Bel ons: 0162 692 053
Offerte aanvragen

Mezzanine

Een mezzanine biedt extra ruimte en wordt veelal toegepast in magazijnen en opslagpanden. Deze wordt ook wel een entresolvloer, tussenvloer, verdiepingsvloer en systeemvloer genoemd.

Het is een zelfdragende vloer die als het ware tussen twee verdiepingen in geplaatst wordt. Ideaal om extra ruimte te creëren. Wij van Noordrek maken deze tussenverdieping speciaal voor u op maat.

Online samenstellen

Mezzanine bestellen bij Noordrek

  • Iedere entresol of mezzanine wordt op maat gemaakt
  • Van ontwerp tot het plaatsen van een verdiepingsvloer
  • Advies van specialisten op het gebied van mezzanine vloeren
  • Snelle levertijden
  • Binnen 24 uur een offerte voor standaardproducten
  • Wij gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit
  • Exacte prijsstelling is mogelijk

Klinkt extra ruimte u als muziek in de oren? Bekijk het aanbod, gebruik de configurator en vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen en opmerkingen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Perfecte oplossing voor meer ruimte

Wat is een mezzanine? Dit is de perfecte oplossing wanneer u meer ruimte wilt creëren in het magazijn of in de opslag. Wanneer u ruimte tekort komt, denkt u al gauw aan een verhuizing. Dat is dankzij een entresol vloer, tussenverdieping of tussenvloer echt niet nodig.

Dankzij een extra verdiepingen tussen twee verdiepingen in kunt u optimaal gebruik maken van de hoogte die het magazijn of het opslagpand heeft.

Online samenstellen

Aantrekkelijke product-prijs-verhouding

Wij kunnen u een aantrekkelijke product-prijs-verhouding bieden. Dit is mogelijk doordat we een statisch berekeningsprogramma hebben laten schrijven. Deze maakt zeer efficiënte berekeningen die deze aantrekkelijke product-prijs-verhouding mogelijk maken.

Vraagt u een tussenvloer of tussenverdieping aan? Dan wordt er eerst een statische berekening gemaakt. Zodoende geniet u van een snelle, effectieve en exacte prijsstelling. Bovendien sturen we u de tekeningen ter controle toe als PDF-bestanden.

Voldoen aan de Europese wetgeving

Iedere mezzanine vloer die wij aanbieden wordt berekend en gefabriceerd aan de hand van de Europese wetgeving. Dit geldt voor nieuwe, als voor onze gebruikte verdiepingsvloeren. Welke vloer u ook kiest. U bent verzekerd van vloeren die voldoen aan alle regels.

Statische berekening

Iedere verdiepingsvloer die bij ons aangevraagd wordt, wordt van tevoren statisch berekend. Wij hebben dit berekeningsprogramma zelf laten schrijven. Daarnaast is hij ook nog eens in ons beheer. Dankzij de berekeningen die dit programma maakt, bieden we u een aantrekkelijke product-prijs-verhouding.

Middels deze statische berekening komen we snel tot een exacte prijsstelling. In het bijzonder bij de verdiepingsvloer die klantspecifiek berekend wordt, komt onze speciale kennis en ervaring in het statisch berekenen van de verdiepingsvloer naar voren. Daarnaast sturen wij u de tekeningen als PDF-bestanden toe. Zodoende kunt u zelf controleren of de verdiepingsvloeren aan al uw wensen voldoen.

Bestel een mezzanine bij Noordrek

Kortom: een mezzanine biedt u door de hoogte in te gaan meer ruimte. Onze vloeren zijn van de hoogste kwaliteit materialen. Gebruik de configurator en stel helemaal zelf een verdiepingsvloer samen. Vervolgens ontvangt u een realistische en exacte offerte op maat van ons.

Wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar 0162 692 053 of stuur een e-mail naar info@noordrek.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over Mezzanines

Wat is een mezzanine?

Een mezzanine is een zelfdragende vloer die tussen twee etages is gebouwd. Een tussenverdieping dus. Andere benamingen voor een mezzanine zijn entresolvloer, systeemvloer en verdiepingsvloer.

Wanneer een mezzanine plaatsen?

Wilt u uitbreiden? Door een mezzanine te plaatsen, is verhuizen naar een ander pand niet nodig. Met een extra verdiepingsvloer krijgt u meer magazijnruimte en dat in hetzelfde pand. Door slim de hoogte in te werken weet u de ruimte pas echt optimaal te benutten.

Wat kost een mezzanine?

Alle mezzanines worden door Noordrek op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij geen standaard prijsindicatie geven.

Waarom Noordrek voor uw mezzanine?

Noordrek BV staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbare vloeren. Wij regelen alles van ontwerp tot montage. Profiteer van korte levertijden en advies van specialisten.