Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Grootvakstelling

Op zoek naar een grootvakstelling voor in het magazijn, of om te gebruiken als winkelopslag? Een grootvakstelling wordt ook wel een breedvakstelling genoemd en is een stelling die veel gebruikt wordt in grote magazijnen waar grote producten worden opgeslagen. De stellingen kennen een groot draagvermogen, waardoor ze geroemd worden om hun veelzijdigheid. Wist u dat deze stellingen ook bruikbaar zijn als lichte palletstellingen? De frames beschikken namelijk over een hoge laadcapaciteit. Ideaal! Stel uw eigen stellingen samen met gebruik van de eenvoudige configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen zijn stellingen die ook wel breedvakstellingen genoemd worden, doordat ze ruimte bieden aan grote goederen. Grootvakstellingen bieden eindeloze mogelijkheden. Ze zijn overal toe te passen voor grote volumineuze opslag van zwaardere goederen, want ze beschikken over een hoge laadcapaciteit. Bij deze goederen kunt u denken aan producten zoals dozen, magazijnbakken. Echter zijn deze stellingen niet geschikt voor het opslaan van pallets. Wist u dat het mogelijk is om er verschillende verdiepingen aan te verbinden met gebruik van een entresolvloer? Op die manier kunt u uw opslagruimte optimaal benutten.

Waarom kiezen voor een grootvakstelling van Noordrek? De voordelen op een rij:

 • Wij kunnen uw grootvakstellingen opslagsysteem transformeren tot een dynamisch systeem.
 • makkelijk te monteren.
 • U heeft de keuze tot metalen legborden of houten panelen.
 • Uitgebreid assortiment van accessoires.
 • Mogelijkheid tot het benutten van de totale hoogte van uw opslagruimte/magazijn , en toegang tot de hogere verdiepingen middels looproutes.
 • Noordrek grootvakstellingen voldoen aan de FEM normen.

Kortere orderpicktijden en oneindig combineerbaar

Wanneer u ervoor kiest om grootvakstellingen in het magazijn te plaatsen, creërt u meer ruimte binnen het magazijn. Bovendien zijn deze stellingen ook nog eens zeer gemakkelijk aan te passen aan uw magazijn. Daardoor zijn ze niet alleen heel sterk, maar ook flexibel van karakter. De stevigheid en betrouwbaarheid van een grootvakstelling worden onderschreven door de norm E.A.-95 voor de berekening van stalen constructies. Zodoende weet u zeker dat u over een grootvakstelling beschikt die geheel veilig is en geen problemen oplevert.

We zetten de voordelen van grootvakstellingen voor u op een rij:

 • Verkorting van de orderpicktijden
 • Flexibele vakgroottes en stellingdieptes
 • Eenvoudig te verstellen
 • Oneindig combineerbaar
 • Ideaal voor grote, moeilijk te hanteren goederen
 • Uit voorraad leverbaar
 • Scherp geprijsd!

Eenvoudige montage en uitbreiding

De grootvakstellingen zijn eenvoudig te monteren omdat ze uit twee onderdelen bestaan, namelijk uit frames en liggers. Daardoor is een grootvakstelling ook eenvoudig uit te breiden. Zo kunt u de liggers eventueel uitbreiden met houten panelen, metalen legborden, een waterafstotende melaminelaag of een van de andere uitbreidingsmogelijkheden. Van de uitbreidingsmogelijkheden krijgt u dankzij het gebruik van de configurator een duidelijk beeld.

Het is mogelijk om de montage van de magazijnstellingen zelf te doen, of de klus over te dragen aan de professionals uit ons montageteam. We staan u graag van ontwerp tot montage bij u in het magazijn. Neem gerust contact op om de mogelijkheden van het uitbesteden van de montage te bespreken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Configureer uw eigen grootvakstelling

Grootvakstelling kopen? Stel met gebruik van de configurator uw eigen grootvakstelling samen. U kunt heel eenvoudig de onderdelen toevoegen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe het eindproduct kan worden. Na het doorlopen van de stappen sturen we u een vrijblijvende op voor meer duidelijkheid over de prijs.

We kunnen ons voorstellen dat u misschien een vraag heeft, bijvoorbeeld over wat we voor u kunnen betekenen. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar, uw contactgegevens en vraag achter te laten in het contactformulier of door te mailen naar info@noordrek.nl. We staan u graag te woord.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1