Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

‘Hygienic’ entresolvloer

Een duuzame keus voor de vloerafwerking van uw entresolvloer

Eigenschappen van deze bevloering:

  • Duurzame bevloering en een permanente elastische coating.
  • Hygiënisch en waterdicht, geschikt voor farmaceutische en levensmiddelenindustrie.
  • Milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk, bekroond met de Blauwe Engel

Bespaar op de onderhoudskosten dankzij de permanente coating.

Op de lange duur overschrijden de onderhoudskosten de eenmalige investering van de aanschaf zeer snel in veelvoud. In de meeste gevallen is dit gedurende de totale cycus van de bevloering als volgt: de aanschaf bedraagt 10 % en de onderhoudskosten bedragen 90% van het totaal, waaronder (voor een groot aandeel) de zorg voor en de regelmatige renovatie van een passende caoting. Omdat onze hygiënische bevloering geen nieuwe coating vereist, kunnen jaar na jaar aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd.

waterdichte entresol bevloering

Milieukeurmerk der Blaue Engel

Der Blaue Engel is het officiële Duitse milieukeurmerk, vergelijkbaar met de Nederlandse Milieukeur. Het bestaat sinds 1978 en is daarmee het oudste milieukeurmerk ter wereld.

Het label van Der Blaue Engel op een product geeft aan dat het product op de belangrijkste milieuaspecten minder milieubelastend is dan soortgelijke producten. Het is daarnaast ook veiilg voor consumenten.

In het symbool zelf staat de reden aangegeven waarom het product minder milieubelastend is, bijvoorbeeld ‘energiebesparend’ . Stichting Milieukeur heeft regelmatig overleg met de Blaue Engel en criteria worden vaak op elkaar afgestemd. Het Duitse overheidsinstituut RAL is eigenaar van het keurmerk.

Der Blaue Engel Umweltschutz

Meer informatie over de geschikte bevloering van uw entresolvloer? Wij adviseren u graag!

1