Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Palletopzetplaats van de tussenvloer

De meest voorkomende palletopzetplaats is de variant met rood/witte ketting.

palletopzetplaats voor de tussenvloer met rood witte veiligheidsketting

De meest voordelige variant van de palletopzetplaats voor de tussenvloer is de meest voorkomende oplossing. Dit is de palletopzetplaats met een rood/witte veiligheidsketting

In de leuningconstructie wordt een traanaluminiumplaat van 1500x1200mm geplaatst. Deze wordt aan de zijkanten afgeschermd door de leuningconstructie. Aan het begin van de plaats wordt een rood/witte ketting geplaatst, zodat de palletopzetplaats niet per ongeluk wordt betreden. De afmeting is afgestemd op een Euro- of blokpallet. Natuurlijk zijn ook hier afwijkende afmetingen mogelijk.

Variant met kantelhek

andere variant is de variant met een kantelhek. Dit is de meest veilige variant.

Palletopzetplaats voor de tussenvloer met kantelhek signaalgeel

De plaats van het toestel:
De montage garandeert dat de voorzijde van het toestel exact aansluit op de etagerand. Dit is met name van belang bij het opzetten van een pallet vanuit een lager gelegen verdieping. De heftruckchauffeur zet de pallet aan de rand van de etage. Zodra het toestel zich sluit, gebeurt dit achter de pallet. Wanneer de pallet verkeerd staat, sluit het toestel niet en is het transport onmogelijk.

Bedieningsgemak:
Het toestel zorgt voor een veilige werkplek. Een prettige en makkelijke bediening draagt hier aan bij.

Contrasterende kleur:
De toestellen zijn standaard uitgevoerd in de kleur RAL 1028.
(signaal geel).

Kantelhek veiligheidshek voor de tussenvloer

Variant met 360 graden draaiplateau

Een doorlaatinrichting die niet kantelt, maar draait.

doorlaatinrichting die draait tussenvloer palletopzetplaats doorlaatinrichting die draait tussenvloer palletopzetplaats doorlaatinrichting die draait tussenvloer palletopzetplaats

De veiligheid op etages en bordessen wordt verhoogd met zogenoemde doorlaatinrichtingen, ook wel kantelhek of veiligheidskantelhek genoemd. Deze doorlaatinrichting kantelt echter niet, maar draait.

Het voordeel voor de heftruckchauffeur is dat er geen hoogtebeperking is voor de af te zetten, of op te nemen palletlading op de entresolvloer, of het bordes.

Tevens wordt voorkomen dat medewerkers en goederen naar beneden vallen. De doorlaatinrichting is geschikt voor lasten van 1.300 mm breed en 1.400 mm diep met een onbeperkte hoogte en wordt handbediend vanaf de tussenvloer.

1