Vragen? Bel ons: 0597 433 755

Kunststof Legbordstellingen

Kunststof stellingen bieden een efficiente oplossing voor elke opslagruimte. Onze kunststof legstellingen voldoen aan de HACCP richtlijn.

Het optimaal gebruik van de ruimte in koelcellen (tot -40 ° C), in productiegebieden en in de opslag van droge goederen is daarmee gewaarborgd. Alle kunststof stellingen zijn verkrijgbaar in  verschillende maten zonder hoogte beperking en ook verkrijgbaar in een mobiele versie.


Kunststof stellingen zijn flexibel uitbreidbaar, robuust en eenvoudig te hanteren - en natuurlijk goedgekeurd volgens de kwaliteitsnormen. Hygiëne heeft altijd voorop gestaan in de ontwikkeling van nieuwe producten en dat is de reden waarom de richtlijnen altijd voldaan in de voedingsindustrie. ( HACCP  voedingsveiligheidssysteem)Toepassingen van kunststof stellingen

Alle sectoren van de voedingsindustrie, supermarkten, hotels, restaurants, catering, ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra, wasserijen, scheepvaart, laboratoria, zwembaden en recreatiecentra, sport en fitness clubs.

Eigenschappen van ons kunststof opslagsysteem.

    Temperatuurbereik van -40 ° C tot + 80 ° C
    De kunststof corrodeert niet,
    is-cadmium vrij,
    roest en vochtbestendig en
    Goedgekeurd voor de voedingsmiddelenindustrie.
    Het gladde oppervlak van het materiaal is zeer eenvoudig te reinigen.
    Lange levensduur
    opties variabele uitbreiding voor speciale toepassingen

Kunststof Stelling HACCP