Vragen? Bel ons: 085 0160 282
Offerte aanvragen

Efficiënte magazijn opslag

Wenst u meer ruimte in de magazijn opslag? Dan is het verstandig om te investeren in magazijnstellingen. Magazijnstellingen zorgen ervoor dat u en uw medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken in de desbetreffende opslag. In het aanbod van Noordrek treft u verschillende magazijnstellingen, waaronder metalsistem legbordstellingen, breedvakstellingen, grootvakstellingen, palletstellingen en legbordstellingen. U kunt heel gemakkelijk in slecht 6 stappen uw eigen magazijn opslag configureren met gebruik van de configurator die u vindt op onze website. Vervolgens sturen we u een overzichtelijke en vrijblijvende offerte toe.

Online samenstellen

Efficiënty is key

Een efficiënt ingedeelde magazijn opslag is voor veel bedrijven cruciaal. Zodoende zijn magazijnstellingen zoals die van Noordrek een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering. Ze zorgen er immers voor dat u en uw medewerkers op een goede maar vooral snelle manier kunnen werken. De stellingen uit ons assortiment zijn ideaal voor het opslaan van allerlei artikelen, waaronder ook zware artikelen. Ideaal voor bijvoorbeeld tijdelijke opslag van tijdelijke producten, voedingsmiddelen of zware goederen.

Verschillende soorten stellingen

In het aanbod van Noordrek treft u verschillende soorten stellingen, waaronder:

  • Metalsistem, houten of kunststof legbordstellingen
  • Archiefstellingen
  • Palletstellingen
  • Grootvakstellingen
  • Breedvakstellingen

Legbordstellingen

Legbordstellingen zijn stellingen die tot de meest gangbare opslagsystemen behoren. Ze zijn namelijk makkelijk in gebruik en kennen een lange levensduur. Wij van Noordrek produceren en leveren legbordstellingen in verschillende soorten. Hierbij kunt u denken aan een metalsistem legbordstelling, houten legbordstelling, en een kunststof legbordstelling. De metalsistem variant heeft een draagvermogen van 205 kg per legbord, de houten variant heeft een draagvermogen van maximaal 170 kg per legbord. Maar ook de kunststof variant heeft een groot draagvermogen.

Archiefstellingen

Archiefstellingen zijn stalen kasten die veel gebruikt worden in kantooromgevingen. Ze zijn doordat ze gemaakt zijn van sterk metaal hebben ze een hoog draagvermogen. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te reinigen en kunt u ze in allerlei kleuren naar wens spuiten. Wist u dat ze volledig verwisselbaar en uitbreidbaar zijn?

Palletstellingen

Palletstellingen zijn producten waarin u – de naam zegt het al – pallets opslaat. Doordat ze over een universeel systeem beschikken, krijgt u heel gemakkelijk toegang tot iedere pallet. Oftewel, het is een heel makkelijk en overzichtelijk opslagsysteem dat bijdraagt aan een efficiënte opslag. Ze zijn direct leverbaar in verschillende draagvermogens en met verschillende afmetingen.

Grootvakstellingen

Grootvakstellingen zijn stellingen die ideaal zijn voor gebruik in het magazijn, maar ook geschikt zijn als winkelopslag. Ze worden veel gebruikt voor het opslaan van grote producten, doordat ze beschikken over een groot draagvermogen. Het resultaat? Kortere orderpicktijden en grootvakstellingen die oneindig combineerbaar zijn met andere vormen van magazijn opslag.

Breedvakstellingen

Breedvakstellingen zijn zeer geschikt voor het opslaan van grootverpakkingen en andere goederen. Doordat de verdeelvakken extra breed zijn, kunt u er uitstekend grote producten in opbergen. Bovendien zijn ze te transformeren tot een dynamisch systeem. U bepaalt zelf of u voor het opslaan van goederen voor legborden van metaal of voor legborden van hout kiest.

Configureer uw eigen magazijnstellingen

Doordat de meeste stellingen uit ons aanbod configureerbaar zijn, realiseert u de exacte magazijn opslag die u wenst. U kunt de magazijnstellingen namelijk in de hoogte naar wens bestellen en bepaalt bijvoorbeeld ook zelf hoeveel legborden u wenst. Na de configuratie – die slecht 6 stappen telt – sturen we u een geheel vrijblijvende maar bovenal overzichtelijke offerte toe.

Heeft u een vraag over de ideale magazijn opslag voor uw situatie, of heeft u advies nodig? Neem gerust contact op, we helpen je namelijk graag verder. U kunt contact opnemen door te bellen naar 085 0160 282.

Online samenstellen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1