Vragen? Bel ons: 0162 692 053
Offerte aanvragen

Tussenvloeren

Vergroot uw ruimte met een tussenvloer

U beschikt over een magazijn, horecaonderneming of een ander bedrijfspand en wilt uw vloeroppervlak snel en doeltreffend vermeerderen?

De tussenvloer van Noordrek vergroot op een eenvoudige manier uw bedrijfsruimte.  De tussenvloer kan naar wens worden aangepast qua kleur en aanzicht. Een statische berekening van de tussenvloer is  optioneel en deze wordt in eigen beheer vervaardigd.

Tussenvloer van Noordrek, trap blauw, extra verdieping

De tussenvloeren van Noordrek BV worden gemaakt met standaard afmetingen, maar ook op klant specifieke afmetingen, om daarna op maat te worden gemonteerd.

Tussenvloeren en de Europese wetgeving

Onze tussenvloeren worden op basis van de geldende Europese wetgeving berekend en gefabriceerd. In het bijzonder bij de tussenvloer die klantspecifiek berekend wordt, komt onze speciale kennis en ervaring in het statisch berekenen van de tussenvloer naar voren.  Daarom kan Noordrek u optimaal van dienst zijn bij het vergroten van uw bedrijfsruimte.

Profielen van de tussenvloer

De profielen van de tussenvloeren zijn van verzinkt staal. De koudgewalste profielen uit verzinkt staal S390 worden, na statisch berekend te zijn, in verschillende hoogten en sterkte in de constructie gebruikt. Natuurlijk is de lengte van het profiel ook van belang.

Constructie van de tussenvloer > aanvullende info

De tussenvloer van Noordrek BV wordt aan de hand van tevoren gemaakte CAD-tekeningen ontworpen. Deze tekeningen behoren als PDF-bestanden bij de levering van de tussenvloer.

Statische berekening van de tussenvloer > aanvullende info

In eigen beheer heeft Noordrek een programma laten schrijven ( Eurocode normering)

Leuningconstructie van de tussenvloer

Tussenvloer en leuningconstructie

Om een veilig gebruik van de tussnvloer te waarborgen, schrijft de Arbo wetgeving een leuningconstructie voor. Zodoende moet er aan iedere „open“ zijde van de tussenvloer een leuningconstructie komen. Om een veilig gebruik van de tussenvloer te waarborgen, schrijft de Arbo wetgeving een leuningconstructie voor.  Als standaard oplossing hebben wij een leuningconstructie van kokerprofiel altijd op voorraad. > aanvullende info

Trappen voor de tussenvloer .

Tussenvloer en stalen trap blauw tussenvloer steile trap en luie trap

Noordrek BV levert standaard C-profielen voor de trappen van de tussenvloer. U kunt hierbij kiezen uit een 45° trap of een  35° . Een wenteltrap behoort ook tot de mogelijkheden. >>

De bevloering van de tussenvloer

Standaard is de bodem van de verdiepingsvloer een „natuur“ spaanplaat van 38mm dikte. Aan de onderzijde heeft deze plaat de kleur wit in verband met een goede licht-reflectie. De vloerplaten worden van een veer voorzien. De brandklasse van deze bodemplaat is Cfl-s1. Naar wens is er ook een antislip toplaag mogelijk. Deze toplaag heeft de brandklasse Bfl-s1. Een roostervloer wordt gebruikt bij eventuele sprinklerinstallatie of waar ontluchting nodig is. Hierdoor heeft men een goede daglicht benutting. In samenwerking met Otto Schneider Bodenbeläge kunnen wij u daarnaast bijzonder gespecialiseerde bevloeringen aanbieden >

entresolvloer-vloerafwerking-bodem entresolvloer-vloerafwerking-bodem

De tussenvloeren van Noordrek BV hebben in het verleden al verscheidene toepassingsmogelijkheden gevonden.
Zo kan de tussenvloer worden gebruikt als:
Magazijnvloer
Kantoorvloer of als
Showroom.

 

Bij Noordrek moet u ook zijn voor tussenvloeren die een hoge puntlast vereisen.
Wij bieden alles onder één dak. Wanneer u voor Noordrek besluit, kunt u er op rekenen dat u de beste oplossing met topkwaliteit materialen tot uw beschikking staan.

Wij zijn er voor u: van ontwerp tot montage!